AKTUELNO

Maca odbila da pomogne svojim cimerima.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" danas su birali najdestruktivnijeg među njima, s obzirom na to da su već sedam meseci pod krovom najgledanijeg formata ikada na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugari su najviše navodili osobine i ponašanje Mace Diskrecije kao osobe koja je najdestruktivnija među njima, zbog čega je upravo ova ukućanka od strane svojih cimera, izglasana.

Dragi zadrugari prema vašim glasovima većine, Maca je najdestruktivnija osoba u Zadruzi. S obzirom na to da je njoj pripala titula najdestruktivnijeg, Veliki šef sad daje priliku Maci da od destruktivne, postane konstruktivna osoba. Maco, na tebi je da osmisliš i uradiš nešto što će zadiviti Velikog šefa. Ako budeš uspešna, zadrugari će dobiti priliku da kupe cigarete - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Nemoj da lažeš da je zadatak. I da jeste, ja ne mogu da radim ništa na silu, tako da ako je vama stalo do cigara, ne morate da lažete - rekla je Maca svojim cimerima, koja je odbila da pomogne zadrugarima, zbog čega se najviše iznervirao Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Paralelno sa zadrugarima i gledaoci rijaliti programa "Zadruga" imali su priliku da izaberu najdestruktivniju osobu pod krovom Bele kuće, a publika je izabrala da to bude Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink

Prema glasovima publike, Sloba Radanović je najdestruktivniji sa 62,2% glasova, a iza njega su Kristina Kockar (23%), Filip Đukić (5,8%) i Luna Đogani (4,4%).

Kako je izgledalo trenutak, kada je stiglo pismo Velikog šefa koje se odnosilo na ovu temu i kako su ukućani reagovali na Macine reči, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

'