separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IMA GLUPE IZJAVE, A NEMA KARAKTER I STAV: Luna pred svima ŽESTOKO OPLELA po Slobi, neće mu biti dobro kada bude čuo ŠTA STVARNO MISLI O NJEMU! (VIDEO)


Poverila se svojim cimerima.


Stanija Dobrojević i Luna Đogani danas su se izjadale jedna drugoj u Rajskom vrtu, dok su im društvo pravili Dean Stejin i Marijana Zonjić.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Luna je pričala zašto se razočarala u svog bivšeg dečka, Slobodana Radanovića, a Stanija je imala slično iskustvo sa svojim ljubavnim partnerom iz "Farme 4", Filipom Panajotovićem.

Nema karakter, nema stav. On je kao testo, možeš da ga razvlačiš kako god hoćeš. On je mene samo pustio da odem, nijednog trenutka se nije potrudio da me zadrži. Ja sam ta koja nije htela, izašli napolje, on drugi čovek. On je na kraju sa obe hteo da bude dobar, ustane za stolom i kaže "Ja volim obe". Ja sam njemu rekla: "Ako želiš da budeš sa njom, ja ti želim da budeš srećan". On ima glupe izjave - rekla je Luna.

Autor: Rijaliti Zadruga

Najgore je kad kažeš posle rijalitija "Šta sam izgubila zbog ovoga". Uspela sam da vratim, ali nikad nije bilo to - složila se Stanija.

Đoganijeva je zatim do detalja ispričala kako je izgledao njen i Slobin raskid i zašto ju je najviše povredilo kada je Radanović otišao da slavi godišnjicu braka sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar, koju je prevario sa blogerkom u "Zadruzi 1".

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti