AKTUELNO

Njih dve najmanje vole!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je večeras u "Zadrugu", a ovoga puta u ruci je držao i rekvizite u vidu stola na rasklapanje, papira i glasačke kutije. Amidžić je stanarima najgledanijeg rijaliti programa rekao da ih večeras očekuje vrlo neizvesno veče zbog vanrednog izbacivanja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Vi odlučujete ko će biti izbačen. Ja sam doneo kutiju za glasanje. Na svakom papiru je zapisano vaše ime. Tako da će biti vrlo jasno ko je za koga glasao. Ja ću vas prozivati redom, dođete do mene, dam vam papir, napišite tu kod kutije ime zadrugara koga bi ste vi odmah izbacili i ubacite u kutiju, kao pravo glasanje - rekao je Ognjen zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Prvi je glasao Tomislav Panić, a zatim su isto uradili i svi ostali ukućani. Kada su stanari ubacili svoje glasove u kutiju, Ognjen Amidžić ju je odneo i izašao iz "Zadruge" uz poruku stanarima da se uskoro vraća, nakon što se prebroje glasovi.

Foto: RTV Pink

Kada je došao trenutak da se saopšte rezultati glasanja, Ognjen Amidžić se vratio u Belu kuću, okupio sve zadrugare i obavestio ih kako su glasali.

Sabrali smo sve vaše glasove i vreme je da saopštim koje osobe imaju najviše vaših glasova. Saška, Dragica, Maca, Milan i Marija Ana neka ustanu. Jedno od vas pet napušta Zadrugu. Ali ostaće dve osobe koje su dobile najviše glasova od strane vas zadrugara, a potom će u nastavku večeri publika glasati za dve osobe i koja bude imala manje, napušta Zadrugu.

Foto: RTV Pink

Prvi takmičar ili takmičarka koji može da sedne i da se opusti je Dragica. Drugi, neka sedne Milan. Treća neka sedne Marija Ana. Maca i Saška. Vas dve ste dobile najviše glasova zadrugara i moram da kažem da ste dobili sličan broj glasova - rekao je Ognjen Amidžić.

Linije su otvorene, a gledaoci će odlučiti da li će sačuvati Sašku Karan ili Macu Diskreciju!

PROČITAJTE: DOHVATILI SE UZ DRVO MUDROSTI: Filip Đukić vodio ljubav sa ZORANOM na novom kreativnom mestu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'