AKTUELNO

Priznala je da je na ivici.

Nakon što je prošle nedelje ugostila učesnice "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, pred Sanjom Marinković je bio težak zadatak da nadmaši gledanost prethodne emisije, ali će u tome izgleda još jednom uspeti.

Naime, voditeljka čija emisija "Magazin In" opstaje već 17 godina okupila je ponovo dobitnu ekipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove subote Sanja je ugostila poznate dame, pevačice Veru Matović, Biljanu Jevtić i Anabelu Atijas, voditeljku jutarnjeg programa TV Pink "Novo jutro", Deu Đurđević i TV voditeljku Rušku Jakić, dok su u kutku za rešavanje životnih dilema bili Goran Stojićević Karamela, Filip Maksimović i Nenad Aleksić Ša.

Osim rasprave koju su pokrenuli Anabela i Ša, koji su diskutovali na temu odnosa Lune Đogani i Slobe Radanovića, i drugi gosti su imali mnogo toga da kažu, a Vera Matović se zamalo i rasplakala dok su pričali o tome treba li žena da služi muškarca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zamisli da ustanem ja i da njemu kuvam kafu? On ne bi to dozvolio! - izjavila je ona, na šta se voditeljka odmah nadovezala.

- Sad ćete se rasplakati... - prokomentarisala je Sanja.

- Sad ću da se rasplačem zato što pričam istinu - priznala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, njena koleginica Biljana Jeftić drugačije se ponaša u braku sa Acom Ilićem.

- Ja svog supruga animiram od ranog jutra - rekla je Biljana.

Budite uz televiziju Pink i Magazin In u subotu, 10. marta, od 17 časova, jer će Sanjini gosti, kao i svake nedelje, ispričati mnogo toga o sebi i aktuelnim dešavanjima.

Autor: V. T.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Vera Matović

'