AKTUELNO

Uspela je da odreaguje na vreme.

Vera Matović večeras je gostovala kod voditeljke Rade Radenović, a iako su se njih dve odavno dogovorile gostovanje u emsiji ''Rada sam'', pevačici se desila nezgoda na putu i jedva je uspela da stigne na snimanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila si van grada. Gde si bila i šta se desilo - upitala je Rada Veru i zamolila je da ispriča gledaocima šta joj se dogodilo.

Pročitajte još:

ZALUDELA MUŠKARCE! Sandra Afrika objavila fotku, svi gledali SAMO U OVO! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Čovek ne nikad ne zna šta će da ga zadesi. Završile smo sve što smo imale i krenule smo i na putu do Beograda auto je išao normalno i odjednom počne nešto da puca i ja shvatim da nešto nije u redu. Blizu Kuzmina. Šta smo mogle da uradimo, zaustavile smo kola i stopirale - otkrila je pevačica, a potom dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- I tada nam je stao jedan Hrvat i mi smo ga pitale da li ima nešto da nam pomogne, kablove, da probamo tako da upalimo automobil. Mi smo pitale da on vozi, a mi da guramo. Onda sam ja sela da vozim i on je pokušao da upali naš auto. Mislile smo da je akumulator, ali nije ni on uspeo da upali. Na kraju smo uzeli šipku i šlepali smo se. Onda nas je on odšlepao sa auto-puta, do prvog izlaza jer je zabranjeno šlepanje na auto- putu. Na kraju smo pozvali šlep službu i rešili problem. Bila je jako velika tvoja želja da dođem i ja sam posle svega došla ovde.

Autor: Pink.rs

#Rada Radenović

#Rada sam

#Vera Matović

'