AKTUELNO

Ona smatra da je rešenje u predbračnom ugovoru.

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In", Sanja Marinković u susret Danu žena ugostila je dame čiju sudbinu prati ceo region već skoro šest meseci unazad. Sanja je u svom studiju ugostila Macu Diskreciju, Gordanu i Teodoru Džehverović, Miljanu Kulić, Žižu Stojanović, Kristinu Kockar i Lunu Đogani koje su pred kamerama iskreno govorile o svom životu.

Kada biste vi bile najmoćnije žene sveta, ili kako vole popularno da kažu, vlasnice ovog sveta danas, šta biste vi prvo omogućile celom svetu - bilo je prvo pitanje za ove dame.

Foto: Pink.rs

Žiža Stojanović je istakla da bi uticala na to da na svetu ne postoje gladni Goca Džehverović da se stvori ravnopravnost žena na poslovnom planu.

Mislim da to još uvek nije postignuto. A isto bih i puno ljubavi za žene, da muževi vole svoje žene i muškarci - rekla je Goca.
Znate šta kažu danas neke od statistika, da muževi danas uopšte ne vole svoje žene - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se složila sa time i omogućila bih svim ženama predbračni ugovor, iz svog ugla. Pod jedan, muž mora da nas voli, provera na svakih šest meseci. Inače, meni je najbolji drug, koji je advokat, rekao da treba da potpišem predbračni - otkrila Kija.

Ova zadrugarka je dodala da ona smatra da bi to trebalo da se radi, ali da ona ne bi potpisala, iako se opekla.

Autor: J. V.

#Kristina Kockar

#Magazin In

#emisija

'