AKTUELNO

Teško joj je, ali i dalje smatra da pomirenje nije rešenje njihove situacije.

Pop pevačica Ana Nikolić donela je odluku da se razvede od Stefana Đurića Raste koji, prema navodima izvora upućenog u odnose ovog poznatog para, na sve načine pokušava da se pomiri sa suprugom. Iako je bio optimističan, shvatio je da put do pomirenja neće biti nimalo lak nakon Aninog javnog saopštenja na Instagramu, gde je svima razglasila da se razvodi.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Rasta je shvatio da je njegovom braku s Anom kraj tek kada je video šta je napisala na Instagramu. Naglašavala mu je da je potreban njoj i njihovoj ćerkici Tari, kojoj svojim ponašanjem daje loš primer, međutim, on joj je rekao da smara i da je devojčica suviše mala da bi znala šta se dešava, na šta je Ana pobesnela - otkrio je izvor i dodao da su mali izgledi da mu Ana pruži novu šansu, iako je očajna zbog toga što se razvodi posle samo nešto više od godinu dana.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Oni su se i ranije svađali zbog istih stvari, ali se Ana nadala da će očinstvo promeniti Rastu, pogotovo jer je pričao da jedva čeka da postane otac. Ipak, iako se primirio nakon što je Tara došla na svet, posle samo nekoliko meseci nastavio je po starom, zbog čega su počeli sukobi među njima. Zato Ana više ne veruje mužu, iako je on sada moli da pokušaju još jednom. Njoj je teško zbog deteta, ali je s druge strane uverena da će biti još gore ako se njihov brak ne okonča - otkrio je dobro obavešteni izvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, pevačica je na Instagramu potvrdila da joj na privatnom planu trenutno ne cvetaju ruže, a iako još uvek nije zvanično razvedena, Rastu je nazvala bivšim mužem-

Foto: Pink.rs

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, koga sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada... Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što nikome ne dozvoljavam da izgovori ružnu reč o mom bivšem mužu! Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško! Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama! Hvala - bilo je sve što je otkrila Ana.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'