AKTUELNO

Ove noći je sve razotkriveno!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Gledanje snimaka' koju je vodila Ivana Šopić.

Foto: Pink.rs

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u raspravu zbog njenog vereničkog prstena. Naime Aneli je zamerila Janjušu način na koji joj ga je poklonio, a košarkaš kje pokušao da se opravda.

Lepi Mića smatra da Aneli Ahmić i Janjuš veribom krpe svoje rupe u vezi i tako rešavaju probleme, dok Marko Đedović smatra da je ljubav između njih prevelika i da jedan papir ništa ne menja.

Stanislav Krofak i Maja Marinković otkrili su svoj problem u vezi, a mma borac joj je jasno stavio do znanja da ne može da mu postavlja ultimatume, pa samim tim ni zabrani druženje sa Lepim Mićom.

Milena Kačavenda i Miljana Kulić ušle su u novi sukob, te su jedna drugoj uputile nekolicinu uvreda.

Milena Kačavenda i Ivan Marinković otkopali su ratne sekire, te su između njih dvoje pale teške reči.

Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora pokušali su stvari da isteraju na čistac, ali su po svemu sudeći samo produbili problem. Naime Ivan Marinković udario je na prijteljstvo Mikice Bojanića i Matore.

Lepi Mića udario je na Ša i Janjuša, žestoko ih je potkačio zbog ljubavnih odnosa sa Aneli i Mionom, oni mu nisu ostali dužni.

Nenad Aleksić Ša otkrio je da je njemu i Mioni Jovanović nikad bolje u vezi, te da više niko neće gledati njihove svađe.

Marko Janjušević Janjuš saznao je da se Aneli Ahmić jadala Marku Đedoviću o košarkaševim promenama raspoloženja, te joj je on žestoko zamerio.

Uroš Rajačić otkrio je da ga Maja Marinković konstantno gleda, te je ušao u verbalni sukob sa njom. Umešao se i Stanislav Krofak i demantovao Rajačića, ali i stavio svima do znanja da on nikad neće biti rezerva.

Miona Jovanović saznala je da je Stanislav Krofak pričao Maji Marinković o intimnom odnosu sa njom, te mu zapretila da mu je bolje da ćuti, da ona ne bi krenula da priča.

Nenad Aleksić Ša ne krije koliko je kivan na porodicu Mione Jovanović zbog iznošenja laži o njemu kako on kaže. Miona smatra da njena proodica vidi da nije srećna u odnosu sa Ša i da zato nikada neće podržati taj odnos.

Milica Veličković otkrila je da je dobila ciklus, te da od prinove neće biti ništa, ali je Borislav Terzić Terza jednom rečenicom podgrejao sumnje da njene reči ipak nisu istinite.

Bojana Pavlović ubeđena da je 'plava' čestitika u kojoj je oslovljena kao 'Draga' poslata od strane porodice Šparavalo, kako bi je isprovocirali i prodrmali kavez u vezi sa Anđelom.

Autor: N.P.