AKTUELNO

Razotkriveno sve!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da izrešeta ukućane svojim jezikom i da totalno promeni tok rijalitija. Stanislav Krofak progovorio o aferi Svingeraj, te demantovao navode bivše žene da je sve slagao oko njegovog teškog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao kad budem došao u Beograd sa čim ću se baviti i onda su se oni našalili da ću otvoriti svinger klub. To su budalaštine -rekao je Stanislav.
Ja bih otvorila sa Stanislavom svinger klub, to bi sve pucalo. Ja i da budem sa petoricom šta je problem -rekla je Matora.
Ja sam rekao da je to glupost i ne želim da se šale na taj način. Ja kad sam bio u braku nisam znao šta je sving, probao sam to godinu dana nakon što sam se razveo.
Pitali su ti ćerku da li ti je otac svinger -rekao je Milan.
Ma kakav sam ja svinger to moraš da imaš partnera da bi bio to -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si ti Matora ovo ili ono, reci mi, Anđelo i Anita su srećni u vezi a gde si ti -rekla je Miljana
Kako se je*eš sa Zolom a gleda Bebica, inače majka prepodobna a pokazuješ macu Darku. Boli devet hiljada od tužbe, idi se*i po dvorištu. Dušan gleda sve sa neba a i ti imaš dete. Držaću ja lajv kad mi Miljana bude uplatila pare da damo u humanitarne svrhe. Pokloniću ti moj parfem da ne bi krala -rekla je Matora.
Daću ti ku*ac da izbiješ oči, ona je nemoćna žena -rekla je Miljana.
Ja lad gledam u taj sving meni nisu normalni ljudi koji ulaze sa svojim ženama, tamo ne može ući bilo ko, da dođeš sa biciklom ili ne znam kako obučen. Ja sam rekao da sam spavao posle kod dede od bivše žene, ja sam sve rekao kako jeste i ne pričam više -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š