AKTUELNO

Razotkrio ih je njegov prijatelj.

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan, koji je poznat po svojim ispadima u javnosti i na Instagramu, skrasio se, po svemu sudeći, pored lepotice.

On je na svom nalogu na popularnoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj grli atraktivnu crnku, što nije ništa neobično za njega.

Ipak, komentar njegovog prijatelja Stefana Karića, supruga manekenke Dijane Karić, koja se bori sa opakom bolešću, ukazao je na to da se ova devojka razlikuje od ostalih.

Smajliji sa srcima u očima kojima je prokomentarisao ovu fotografiju govore više od reči.

Njeno ime je Dejana, a koliko dugo su zajedno i koliko dugo će opstati ova veza ostaje da vidimo, pošto je poznato da Mirka ne drži mesto.

Foto: Instagram

Mladi Šijan je ovog ponedeljka bio uhapšen na dan slave, a Goca je u emisiji "Amidži šou" otkrila sve detalje u vezi sa ovim nemilim događajem.

Foto: Printscreen Youtube

- Kada je bio sa društvom na Kopaoniku, napali su ih neki momci, a Mirko se samo branio. E sada, njegovi drugovi su išli na suđenje, a Mirko se nije pojavljivao, zbog čega je i uhapšen, to je samo klinačka tuča, shodno i godinama. Pošto nije poštovao sud, bio je uhapšen i nemam razloga to da krijem - objasnila je pevačica.

Autor: V. T.

#Devojka

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

'