AKTUELNO

Ovog puta je sve objasnila.

Nakon što je Rada Manojlović iznela iskreno mišljenje o odnosu Lune Đogani i Slobe Radanovića, navukla je bes koleginice Anabele Atijas, s kojom se već neko vreme prepucava preko medija.

Sada je prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića u Amidži šouu razjasnila svoje mišljenje o ljubavnoj vezi Lune i Slobe.

Foto: TvPink Printscreen

- Gde tu najtežu temu na početku? Ja mislim da generalno moje mišljenje nije pogrešno i ja nikad nisam osudila ljubav koja se desila između Lune i Slobe, nego to što Sloba nije završio prethodnu vezu pre nego što je počeo sa njom. A o Luni zaista nemam loše mišljenje - obrazložila je Rada.

Posle toga voditelj ju je pitao i da prokomentariše to što se pisalo da je ona bila u vezi sa Ivicom Dačićem.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MENJA SVOJ STAV O HOMSEKSUALCIMA: Aca Lukas nastavlja po svome, a evo šta bi radio kada bi mu sin rekao da je gej! (FOTO)

- Tu su se krili novinari koji su nas mrzeli i onda su izmišljali svakakve priče, smišljali su pseudonime da niko ne može sigurno da kaže da sam to ja, mene su zvali mešalica, i sad ti ne možeš ni da ih tužiš, jer ne možeš to da dokažeš - prisetila se Rada vremena kada je to bilo aktuelno.

Autor: V. T.

#Rada Manojlović

#pevačica

'