AKTUELNO

Ovoga puta je bio suzdržan?

Milan Milošević je drugi superfinalista koji je napustio rijaliti "Zadrugu" posle više od devet meseci. On se pridružio u studiju Lepom Mići, a njega je dočekala Dušica Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar je podelio utiske sa voditeljkom i ispričao kako je doživeo ovaj boravak u rijalitiju, a potom prokomentarisao šta misli o ljubavnom trouglu čiji su glavni akteri Luna Đogani, Kristina Kockar i Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

O crnoj trojci ne znam šta da kažem. Volim ih puno. Svako od njih troje je kvalitetan čovek na svoj način. Luna je veoma iskrena, dobra osoba koja podleže tuđim mišljenjima, prima sve k' srcu, reaguje brzo. Jezik joj je brži od pameti... Na nju utiču ljudi spolja, ona nema svoj izgrađen stav. Sloba je dobar čovek, dolazi iz porodice slične kao i ja, mnogo mi se sviđaju njegovi stavovi i mišljenje. Kija, na svoj način, specifična zabavna, ona bi se snašla gde god da je baciš. Mislim da su zasluženo dobili taj tron u rijalitiju - rekao je Milan u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Milan u Beloj kući bez dlake na jeziku komentarisao šta misli o pomenutoj trojci, čini se da je istrošio reči i nije želeo u negativnom kontekstu da ih sada komentariše.

Pročitajte još: Lepi Mića za Pink.rs posle IZLASKA IZ ZADRUGE otkrio ŠTA ĆE URADITI KIJA I SLOBA! (FOTO)

Šta je još Milošević rekao u intervjuu sa voditeljkom pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'