AKTUELNO

Andrija Lazović, doživeo je isto što i Kija od Slobe, a to je prevara pred milionskim auditorijumom.

Iako se Kristina Kokar, poznatija kao Kija, klela u svoju čast i moral i nekoliko puta iznova ponavljala kako nikada ne bi mogla nekoga da prevari, a kamoli da se sa nekim intimizira dok je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović u blizini, sinoć se prepustila strastima sa Filipom Đukićem.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se mazili ispod jorgana, njih dvoje su se u ranim jutarnjim satima zatvorili u kupatilo i iako su skinuli bubice, jasno su se mogli čuti uzdasi. Kamera koja je prikačena na zid do kupatila, jedva je "preživela" treskanje izazvano naletima njihovog zanosa.

Andrija ne može da veruje šta mu je uradila. Čitava Crna Gora mu se smeje sada. Čuo sam da ne izlazi iz kuće i da je u stanju šoka jer mu je Kija nabila rogove, na isti način kao što je to njoj uradio Sloba. U subotu ga je tokom pitanja novinara dozivala i mahala sa šoljom na kojoj piše "lagano", što je njihova šifra, da bi se već sledeći dan spanđala sa Filipom. Ona je gora od Lune - kaže prijatelj Andrije Lazovića, koji je oduvek smatrao da Kija nije devojka za njega.

Redakcija Pink.rs je pokušala da stupi u kontakt sa Andrijom, ali je on ostao pri tome da ovo ne želi da komentariše.

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari nakon događaja u kupatilu, među kojima je dosta onih koji na šaljiv način opisuju proteklu noć u Beloj kući.

Tresla se kamera, slučajno su upalili ručnu centrifugu kada su prali veš. Ajde večeras jedan pozdrav za Budvu - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Facebook

Ovim povodom, Andrija nije želeo da se oglašava za medije, ali je na društvenoj mreži objavio selfi sa porukom:

- Lagan sam kao Mesi - odgovorio je Andrija onima koji su mu na društvenoj mreži postavljali pitanja o Kijinoj prevari sa Filipom, ne želeći da prizna koliko ga je njena prevara zaista povredila.

Foto: Printscreen Instagram

Publika nije ostala ravnodušna na odnos između Kije i Filipa, a kako će se on dalje razvijati i kako će reagovati zadrugari kada saznaju šta se između njih desilo, ostaje da vidimo.

Ukoliko ste kojim slučajem propustili Filipovu i Kijinu akciju i niste još uvek videli, možete to odmah učiniti.

Autor: Pink.rs

#Andrija Lazović

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'