AKTUELNO

Blogerki je krivo zbog svojih postupaka pred milionskim auditorijumom.

Posle nekoliko odgledanih snimaka gde su prikazane žestoke svađe koje su se desile između Lune Đogani i Slobodana Radanovića, blogerka je bila užasnuta svojim ponašanjem.

Naime, na snimcima se moglo videti kako je blogerka dobila napad histerije kada je vređala Slobinu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar, ali i fizički nasrnula na pevača.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijevoj su ovi snimci pomogli da sagleda situaciju sa ispravne strane i tada je prokomentarisala koja je razlika između nje koja je bila Radanovićeva devojka i Kristine koje je prevarena žena.

Znate li koja je razlika između mene i Kristine. Kristina je svesna da će odavde izaći kao dostojanstvena i prevarena žena. Ona je ovde mnogo dobila. Ona ovde nije ispala negativac, kul, pokazala je sve svoje kvalitete. Druželjubiva, bila je fina, a ja sam ovde ispala najveći negativac. Ona ovde ništa nije izgubila, ja sam. Izgubila sam dostojanstvo, izgubila sam sebe - pričala je blogerka.
Kako nije, izgubila je muža - dobacio je Milan, na šta je ona odgovorila da će ga ona vratiti.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna PROGUTALA KNEDLU kada je pušten snimak na kome flertuje sa Markom i ogovara Kiju! Sloba ustao pa joj SASUO SVE U LICE! (VIDEO)

Nekolicina ukućana ju je osudila da onime što govori želi da napravi od sebe žrtvu, dok je ona to negirala. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'