AKTUELNO

U ,,Igri istine", ponovo su se razotkrile neke činjenice o kojima ukućani i te kako ne žele da govore.

Iako su već nekoliko puta imale konflikt oko odnosa sa Filipom Đukićem, zbog koga su zaratile, Jelena Krunić je odlučila da svojim pitanjem konačno razreši situaciju koja je u kući stvorila i te kako veliku tenziju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je upitala Zoranu Stefanov i Kristinu Kiju Kockar šta se to dešava među njima i čemu sve te teške reči i uvrede, zbog toga što joj nije bilo jasno da li je to zbog Filipa ili nove ukućanke Marije Ane Smiljanić.

Kija je tokom nekog pitanja u odgovoru pomenula Filipovo ponašanje i to da Filipu nije bitno šta će da ,,uhvati" ovde. Ona je u tom odgovoru navela da Filip nije njen tip. Ona mene nervira i iritira. Sinoć se desilo to da se komentarisala Filipova uloga za film. Ona je počela da dobacuje kao da je to uloga koju on ima sredom. Onda sam joj rekla da pazi šta priča i da ne komentariše o takvim stvarima. S obzirom na to da ona u poslednjih 7 dana pokazuje ko je i šta je u kući, ona tu zauzima neki stav koji ne odgovara mom temperamentu. Posle kada sam izašla svi su rekli isto što i ja, a i danas sam za stolom rekla da me boli ćo*e za nju - rekla je Zorana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče mog komentara od pre par dana da Filip ide od jedne do druge pa gde upali, ja stojim iza toga i to je tačno. Ja komentarišem ono što vidim, a ti si ta osoba sa kojom je na kraju završio. Meni je smešno. Ja sam čula da Filip ide kod Zorane kad je pijana. Tako da, ne može meni jedna balavica da pridikuje niti te se bojim. - odgovorila je Kija.

Nakon ovog dijaloga, Kija je nastavila sa uvredama koje su Zoranu izbacile iz takta:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti bi, bre, pojela Ana Mariju kad bi mogla. Tebi je lakše da se sa mnom raspravljaš, jer nju ne smeš da napadneš!

Zorana je bila iskrena, pa je izjavila da je ona posle svega priznala Filipu da ne želi više ništa sa njima, a čak je i učinila sve kako bi se od njega udaljila da ne bi pridala značaju njihovom odnosu, a da je sve to rešila i pre nego što je Marija Ana Smiljanić ušla u Zadrugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Devojka je ušla pozdravila se sa mnom. Primetila sam da se pojavio neki gard. Nisam znala da će devojka da uđe. Čula sam komentar njen kad sam prolazila, koji je vezan za sredu. Pričala sam sa Đeksonom, ne želim da postoji neki jaz između nas. Bacila je provokaciju za stolom, ja sam vratila ali je bila za*ebancija. Ne zanima me on i ne želim da ulazim u neke priče i to je to.

U nastavku je došlo do žučne rasprave, a Kija je bez razmišljanja pričala o nečemu što je apsolutno probudilo sumnju da ona neartikulisano komentariše i vređa osobe, a da na to nema nikakvo pravo. Kristina je u ovom slučaju ipak pokazala svoje pravo lice, pa je sva njena predstava od ovog trenutka pala u vodu. To je potvrdila i pomenuta Marija Ana koja je javno priznala da Kiji ne veruje zato što je ona uvek tamo gde i Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kiji ništa ne verujem, ona je svuda gde i Filip. Izvini, tako se spava sa svojim drugom u krevetu? Da ja imam dečka, tako se ne bih ponašala, ali dobro, svako za sebe - dodala je Marija Ana.

Kako je Kija sebe predstavila  šokiralo je sve ukućane, a verujemo i gledaoce. Kakvo je vaše mišljenje o svemu što je ona izjavila i da li je ovim putem konačno potvrđena iskrenost Zorane pogledajte u nastavku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Zorana Stefanov

'