AKTUELNO

Iako svi ukućani u najgledanijem rijaliti programu ,,Zadruga" i te kako otkrivaju tajne i tračeve jedni o drugima, Sanja Stanković je Sari Reljić u igri istine postavila žestoko pitanje.

Veliki šef je i u toku večeri odlučio da ukućanima pošalje pismo sa idejom da svi takmičari dobrovoljno mogu reći sve tračeve i tajne koje znaju jedni o drugima.

Naime, samo dvanaest zadrugara koliko je i bilo u planu, mogli su da naprave tim i tako javno priznati šta su sve načuli tokom njihovog boravka u Beloj kući. Većina ukućana izjavila je mnoge tajne i tračeve o ostalim zadrugarima, a Sanja je i te kako bila iskrena pa je u ime svih zadrugara pitala Saru nešto što su i mnogi primetili.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su svi ukućani spekulisali o Sarinom odnosu sa Vojketom, Sanja ju je u ime svih zadrugara upitala da li je Vojke zaslužan za to što je više ne boli glava iako se često žalila da ima problem.

Svi zadrugari su komentarisali veličinu tvog dečka, s obzirom na to da se više ne žališ da te boli glava. Zanima nas da li je on zaslužan za to i zbog toga. - pitala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Sari bilo izuzetno neprijatno zbog ove konstatacije, ukratko je odgovorila da to nije istina ali je dodala nešto veoma zanimljivo.

Mene ne boli glava iz drugih razloga, ali je glupo da komentarišem....samo eto mogu da kažem da sam srećna pored njega i da nema veliko srce. - kroz smeh je odgovorila Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko je Sara bila iskrena sa ovim odgovorom, kao i šta su ostali zadrugari ispričali o tajnama ostalih zadrugara pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta.

pink.rs.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'