AKTUELNO

Ostavio je mogućnost da prevari svoju suprugu.

Pinkova zvezda Sloba Radanović 6. septembra prošle godine postao je učesnik "Zadruge", rijalitija Televizije Pink koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima i postavio nove standarde, kada je ovakav tip šou programa u pitanju. Kao što čitav Balkan već odavno zna, oženjeni pevač je pred milionskim auditorijumu prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu Kockar i otpočeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je i sada.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako je pre više od dva meseca i Kristina postala ravnopravna učesnica "Zadruge", Sloba je ostao sa Lunom, sa kojom je nekoliko puta bio intiman u rijalitiju. Iako nije ni slutio šta će mu se desiti u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, Sloba je u intervjuu koji je dao za televiziju "Pink M" samo nekoliko nedelja pre početka "Zadruge" otkrio da postoji mogućnost da ima seks pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Božo Dobriša, voditelj televizije "Pink M", postavio je Slobi pitanje da li će njegovoj supruzi Kristini smetati to što će joj muž u rijalitiju biti okružen mladim, lepim i zgodnim damama, na šta je pevač dao zanimljiv odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- S obzirom na to da ćemo 24 sata biti pod budnim okom kamere, mislim da joj neće smetati - rekao je on, a potom dao još zanimljiviji odgovor na pitanje da li će imati seks pred kamerama.

- Možda! Zavisi sa kim, nisam rekao sa kim... Ali, što da ne, pratimo trendove - izjavio je Sloba letos na crnogorskom primorju, a nekoliko nedelja kasnije postarao se da trendove, o kojima je ranije govorio, isprati.

Foto: TvPink Printscreen

Slobin intervju pogledajte u prilogu emisije "EKSKLUZIVno":

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'