AKTUELNO

Ne može ni da pretpostavi da će ove noći na vratima Bele kuće videti svoju bivšu dragu, koju je prevario i ostavio pred milionima gledalaca.

David Dragojević čitav dan proveo je u lošem raspoloženju, a u razgovoru sa Borom Santanom priznao je da mu se beži iz rijalitija, ali da nikada ne bi ostavio svoju devojku Anu Korać samu u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

On je danas čak plakao i jecao, a iako se naizgled primirio, izgleda da mu se ovo mračno raspoloženje vratilo, pa je ponovo otišao na dok, gde se osamio, uvio u ćebe i tužno gledao u daljinu.

Foto: RTV Pink

David ni ne sluti šta će mu se večeras dogoditi kada se u rijaliti bude vratila njegova bivša devojka Aleksandra Subotić, koju je pred milionima gledalaca ostavio zbog Ane Korać, sa kojom je i dalje u vezi. Aleksandra je spremnija nego ikada da se pred kamerama suoči sa bivšim dečkom i svojom ljutom suparnicom, a kako će proteći njihov susret saznaćemo ove noći uživo na TV Pink!

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovoga teksta.

Večeras u 22 časa budite uz program TV Pink i pratite ulazak Aleksandre Subotić u ''Zadrugu 2'', a sve što ste propustili čitajte na najbržem portalu u zemlji Pink.rs!

Pink.rs

#David Dragojević

'