AKTUELNO

Diskrecija mu je odmah stavila do znanja da o njemu nema nimalo lepo mišljenje.

Treći muškarac u novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me" bio je reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, kojeg je, posle njegovog predstavljanja u studiju u Šimanovcima, iz igre isključila samo Maca Diskrecija.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti daješ jednu energiju, ludačku energiju! Vuče, ispred tebe je budućnost - odmah ga je nahvalila Zorana Pavić.

Foto: TvPink Printscreen

Usledilo je i njegovo video-predstavljanje, tačnije emitovanje inserta iz njegovog spota, a onda i komentar Pinkove zvezde i učesnice "Zadruge" Sare Reljić.

- Teodora će da se naljuti na mene (smeh)! Fizički izgled mi se ne sviđa. Muzika mi se sviđa, sve mi se sviđa, ali fizički izgled.. Nisi baš moj tip. Ali, sve pohvale za tebe, stvarno - rekla je Sara Reljić, koja je "bocnula" i Teodoru Džehverović, budući da se šuškalo da je sa Mobom bila u kratkoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Daleko od toga da se o ukusima ne treba raspravljati, za to je i ova emisija "Izvedi me". Za mene si jako ružan, kao akrep! Što se mene tiče, ispadaš - odvalila je Maca Diskrecija, što je do suza nasmejalo sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- S obzirom da si pevačica u pokušaju i da nikad u životu ništa nećeš napraviti od svoje karijere, tvoje je da se ljutiš, a moje da uspevam - odgovorio joj je Vuk i dobio ovacije publike, međutim, tu ratovima nije bio kraj, budući da ga je Maja Nikolić optužila da joj je ukrao pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam nijednu vašu pesmu. Znam Sinana, znam jake pevače, ali vaše pesme ne znam - uzvratio je reper prozivke.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Vukov talenat za peglanje stvari bio je presudan da Maja promeni mišljenje o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam promenila mišljenje, iako mi je ukrao pesmu, zato što mi se zaista sviđa, zaista! Nisam rekla da je seljak, promenila sam mišljenje zato što ima mnogo lepu frizuru, kao mobilni telefon - objasnila je Maja u svom stilu.

Foto: TvPink Printscreen

Vuk je potom preostale devojke isključio iz igre i do samog kraja ostavio misicu Ivanu i Ivanu Stamenković Sindi, koja je, na kraju, bila njegov finalni izbor.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Izvedi me

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Vuk Mob

'