AKTUELNO

Nemaju lepo mišljenje o njemu!

Stanija Dobrojević juče je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima proslavila rođendan, a tim povodom dobila je veliki broj poklona i čestitki. One koje su privukle pažnju bile su od njene majke Slavice, koja joj je poručila da stavi tačku na nešto što uopšte ne vredi, ali od njenog potparola Tamare, koja joj je rekla da se kloni Baneta Čolaka.

Foto: RTV Pink

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Tamarom kako bismo od nje čuli šta misli o Čolaku i zašto je ovo poručila Staniji.

Iskreno, dugo sam razmišljala, moja prvobitna čestitka je bila da ne spomenem nikoga. Niti da pozdravljam bilo koga niti da joj skrećem pažnju. Međutim, razmišljali smo svi zajedno šta je najbolje da uradim jer poštujem što, kada je ušla, je pružila ruku prijateljstva Banetu u trenutku kada su ga možda svi odbacili, postavila se prijateljski, razgovarala sa njim i mislila je da možda mogu da budu dobri drugari. Međutim ono što ona ne zna a mi napolju gledamo jesu te neke stvari koje on njoj priča iza leđa. A onda kad dođe novinar ili voditelj postavi pitanje, on priča neku drugu priču. Ne bih volela da se završi tako da on izmanipuliše, da ona doživi neke priče kao što su neke devojke doživele od njega, jer on voli da izmišlja i da preokreće neke situacije i eto, nema potrebe da se druži sa njim - rekla nam je Tamara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: AJDE, DEČKO, SMIRI SE! Stanijina majka otkrila svoje mišljenje o Vladimiru Tomoviću: ON PRAVI RIJALITI NAPOLJU! (FOTO)

Kada je u pitanju Vladimir Tomović i cela priča sa Stanijom i njim, Tamara ističe da ne želi više da ih komentariše, kao i da se slaže sa onim što je rekla Slavica Dobrojević.

Ja sam rekla sebi da neću davati izjave za tu priču "Stanija - Vladimir". Mislim da će to najbolje biti kada ona izađe, pa će to da se reši ili neće, to Stanija najbolje zna. Pročitala sam intervju koji je njena majka dala za Pink.rs i apsolutno se slažem, to i ja mislim. Ona je žena nekako neshvaćena, ona je želela nešto drugo da postigne, ali sve što je ona izjavila to je i moje mišljenje - zaključila je Tamara.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'