AKTUELNO

Otkrivena je njena tajna!

U Zadruzi je sinoć nastao opšti haos kada su se posvađali Nemanja Đerić Đekson i Miki Đuričić, a sve zbog onoga što se izdešavalo između Sare Reljić i Marka Janjuševića Janjuša. Večeras zadrugari odgovaraju na pitanja novinara, a prva tema bilo je upravo ono što se izdešavalo.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je pismo koje je Sara napisala Janjušu bilo glavna tema večeri, prvenstveno su Đekson i Miki objasnili šta se zapravo desilo sinoć i prethodnih dana i kako je uopšte došlo do velike svađe:

Ja sam prekjuče prvi put pomenuo Saru i Janjuša u bilo kom kontekstu, nakon što mi je Miki to ispričao. Meni je bitno da mi Janjuš veruje. A njega sam ogovarao kad je ceo klub častio pićem, nisam znao šta mu je, da li mu je to tajni zadatak. A Sloba mi je rekao da mu je Janjuš rekao da ne može da veruje da sam ja nešto pričao za njega i Saru. Meni je bitno da mi Janjuš veruje i Sloba i to je to. Hteo sam da ga napadnem da vidim o čemu se radi, što se tako ponaša. Sinoć smo videli o čemu se radi i to je to - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikiju očigledno nije više bilo do rasprave, pa je pristao na to da je sve njegova krivica:

Ne postoji snimak sa stepenica, ja sam Zorani i Matoroj rekao, kao i Banetu i Bori da je Sara pisala Janjušu pisma. Rekao sam da ne treba Janjuš da se zeza, ovo između Ane i njega sam rekao da tera to iz kreveta, jer će se svašta od toga napraviti. Kao što mu je ova budala pisala pisma, Janjuš zna šta sam mu ja rekao, da tera to jer će se pogrešno protumačiti. Neka bude da sam sve ja izmislio - odgovorio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je došao red na Saru da da svoj komentar, a ona je počela da vrda, te je pričala o nekoj igri koju su napravili Filip, Đekson i Janjuš:

Što se tiče pisama, u nekom momentu je bila ona neka igra da su se Filip, Janjuš, Đekson dogovorili da nam pišu ljubavna pisma. Ja sam dobila to pismo, bilo mi je čudno, jer on mene nikad nije pogledao u tom kontekstu, ja sam mu rekla da me ne zeza. Svi ovde znaju istinu za sve, svi su pametni! Ne pričam ništa u zavijenoj formi! Jeste, bila su pisma! Super! Jeste zadovoljni svi?! Neću da pričam na tu temu! Kraj priče! - pobesnela je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, negirao je Sarinu izjavu, te pročitao njeno pismo upućeno Janjušu, koje možete pročitati OVDE. Nakon čitanja pisma, on je upitao Saru da li misli da je u redu što se tim rečima obratila oženjenom čoveku u rijalitiju koji gleda milionski auditorijum.

Da. Šalila sam se. Ne smatram da je prikladna šala i volela bih da Janjuš kaže nešto na tu temu. Da, bila je zezancija. Meni je on milion puta rekao da njegova žena i ćerka njemu znače na svetu, ja sam isto ponavljala kad je napadan ovde. Ja ne želim da mu ugrozim brak, i nije mu ugrožen brak. On mene nikad nije dodirnuo da bih ja gorela od njegovog dodira i to je sve bila šala - rekla je Sara

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZE, BIVŠE DEVOJKE I OPERACIJE: Ekskluzivno otkrivamo šta piše u PISMIMA ZADRUGARA! (FOTO)

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'