AKTUELNO

Otkrivena dugo čuvana tajna.

Milica Dabović samo što se nije porodila, pa je sve šokirala njena izjava da će dete odgajati sama, to jest da je raskinula sa izvesnim Vukom Rotenom neposredno pre nego što će dobiti dete.

Mnoge je zanimalo kako otac njenog deteta izgleda i ko je on zapravo, a sada je konačno otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je bivša košarkašica tvrdila.

Njegovo pravo ime je zapravo Ljuba i u Beogradu je poznat po mnogim prevarama, a Milica je izgleda samo još jedna od njegovih žrtava.

Foto: Instagram

- Taj Miličin Vuk uopšte nije Vuk, zapravo ne zove se tako, čovek se zove Ljuba i ozbiljan je prevarant. Mnogi ljudi po gradu ga traže jer ih je prevario za silne pare. Uopšte mi nije jasno na koju foru je smuvao Milicu i koju joj je priču prodao. Bavio se prodajom medicinske opreme i slot-aparata, znam da ga jedan dečko juri za 20.000 evra, dok ga drugi beogradski biznismen traži zbog mnogo ozbiljnije sume. Moguće da će i Milici navući probleme na vrat, a ona je u drugom stanju i to joj uopšte ne treba. I nije Vuk varao samo muškarce, on je i mnogim devojkama prodavao maglu, obećavajući im život u Beču, u kojem navodno živi - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Njeni prijatelji kažu da tog Vuka nikada nisu upoznali, dok komšije tvrde da su ga pre nekoliko meseci češće viđale nego sada.

Foto: Printscreen Instagram

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić.

PROČITAJTE JOŠ: AMIDŽIĆ IZREKAO STRAŠNU UVREDU: Dženan je GEJ i ALKOHOLIČAR! Skandal u MAGAZINU IN! (VIDEO)

Zatim je pokušala da objasni kada su počeli da se zabavljaju. U svakom slučaju, ona sa Vukom, iliti Ljubom, čeka sina Stefana, a kako će se ova priča dalje razvijati ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Milica Dabović

#trudnica

'