AKTUELNO

Fabrika ponovo radi!

Od sutra zadrugare očekuje nova humanitarna nedelja, u okviru najgledanijeg i najglamuroznijeg rijaliti programa, Zadruge. O novinama koje ih očekuju Veliki šef obavestio je ukućane kroz pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Bane Čolak.

Foto: RTV Pink

Sutra će početi humanitarna nedelja u fabrici. Neka se odmah prijavi osam dobrovoljaca koji će biti radnici. Važno je da svi koji se prijave u humanitarnoj nedelji zaista žele da rade - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Ukućani su odmah podigli ruke, jer je velika većina želela da bude deo humanitarne nedelje. Ovonedeljni vođa Bane Čolak, odlučio je da su radnici Nena Petrović, Tanja Jovićević, Anđela Lazić, Sanja Stanković, Snežana Mišković Viktorija, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Milica Dugalić.

Foto: RTV Pink

Kako će se zadrugari snaći u okviru humanitarne nedelje, videćemo već od sutra, a kako je izgledao ovaj sastanak, možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: 20 ODABRANIH ODLUČUJE O ŽIVOTU OSTALIH ZADRUGARA: Bane Čolak doneo najvažniju odluku do sada u rijalitiju! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

'