AKTUELNO

U razgovoru za Pink.rs govorila je o svojoj karijeri, malobrojnim prijateljima sa estrade, ali i o zavidnim koleginicama koje joj žele zlo.

Popularna pevačica Kaću Grujić pojavila se na snimanju novogodišnjeg izdanja emisije Lee Kiš gde je, zajedno sa ostalim kolegama, priredila pravi spektakl u kojem će gledaoci Televizije Pink uživati tokom predstojećih praznika, a posle snimanja u intervjuu za Pink.rs pohvalila se da će ubrzo nakon Nove godine svoju publiku obradovati dugoočekivanim albumom.

Foto: Pink.rs

- Spremam album prvenac, trebalo bi da izađe početkom godine. Glavni producent je Damir Handanović, svaka pesma će biti pod konac. Ja ne žurim, jer ne izbacujem pesme na mesec, na dva, već ulažem u pesme i spotove - pohvalila se Kaća koju koleginice uglavnom ne hvale zbog njenih profesionalnih uspeha već, kao po nepisanom pravilu, ostaju neme i bivaju "paranoične".

Foto: Pink.rs

- Kada izađe moja nova pesma, koleginice kažu da nemaju komentar ili da mi pesma "nije nešto", a u klubu đuskaju uz moje pesme. Meni nije teško da pohvalim svaku koleginicu, taj problem nemam, a vidim da ga druge imaju. Meni je čestitalo samo nekoliko osoba, Andreana Čekić, Jelena Kostov, Vanja Mijatović i druge - priznaje Kaća, koja se trudi da se izoluje od onih kolega za koje zna da joj ne misle dobro, zbog čega neretko pojedincima deluje nadmeno.

Foto: Pink.rs

- Šta znaci biti nadmen? Kada dođem i ne želim da sedim u društvu koje mene ne voli? Normalno da se neću javljati osobama koje mene ne podnose, neću da sedim sa zlim ljudima, to je valjda normalno. Svakom sve kažem u lice, ljudima smeta što sam ja uvek surovo iskrena. Imam petlju i stav, što ne bih imala? Neću se kriti u mišjoj rupi... Vodim svoj život i uživam koliko mogu - objasnila je zgodna pevačica.

Foto: Pink.rs

Emina Jahović je drugačija od nas

Kaća i voditelj Ognjenom Amidžićem pre dve nedelje predstavili su u emisiji "Amidži šou" duetsku pesmu "Vino po vino" koja na Jutjubu već beleži višemilionsku slušanost, a pevačica ne krije da je oduševljena saradnjom sa voditeljem Televizije Pink.

- To se spontano desilo, ja sam oduševljena! I ljudi, neprestano mi pišu. Uskoro ćemo snimiti i spot, veliki je hit na Balkanu i mnogo mi je drago zbog toga - rekla je Kaća, kojoj se dopada i Ognjenova kolaboracija od pre nekoliko godina sa Slavicom Ćukteraš, sa kojom je snimio šaljivi hit "Zmija i žaba".

Foto: Pink.rs

- Mislili smo da je pesma sa Slavicom laganica, ali nije, zaista je veliki hit i tada se puno pevala. Ali, da se ta pesma snimi danas, verovatno ne bi bila toliki hit, iskreno.

Kada je reč o regionalnoj muzičkoj sceni, pop pevačica Emina Jahović neretko ističe kako se ona razlikuje od ostalih koleginica i da je, za razliku od drugih, uvek inovativna i drugačija, pa smo pitali Kaću za mišljenje o radu starije koleginice.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona, beše, živi u Istanbulu? Pa, dobro, ona vodi drugačiji život koliko ja znam, jeste drugačija od nas. Pop pevačica je, živi u inostranstvu, majka je, ima dvoje dece, pa sigurno da vodi drugačiju karijeru i život. I ja kada se budem udala, ko zna gde će me život odvesti i to će možda uticati na moj muzički razvoj, stil - iskrena je bila Grujićeva, koju smo pitali da li bi pre otišla na solistički koncert Seke Aleksić ili Dare Bubamare, budući da su obe pevačice najavile velike koncerte u aprilu sledeće godine u "Kombank areni".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Verovatno necu otići ni na jedan ni na drugi, to će biti vikend, a ja ću sigurno raditi... Teško da ću moći čak i ako koncerti budu tokom radnih dana jer ja radim preko cele nedelje... Stvarno teško - kroz smeh se opravdala Kaća.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Andreana Čekić

#Damir Handanović

#Dara Bubamara

#Emina Jahović

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#Seka Aleksić

#Slavica Ćukteraš

#pevačica

'