AKTUELNO

Pevačica je u intrevjuu za Pink.rs otvoreno govorila o karijeri, propuštanim šansama, svađama sa koleginicama, ali i planovima za venčanje.

Čini se da jednoj od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, Radi Manojlović, sve ide od ruke, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Foto: Pink.rs

Mnogi kažu da pevačica izgleda bolje nego ikad, a osim uspešnog albuma koji je objavila, konačno je srećna i u ljubavi.

Na samom početku razgovora, Rada je podelila utiske o reakcijama na album "Metropola".

- Zadovoljna sam rekacijama na nivou čitavog regiona. "Metropola" je svakako pesma koja se izdvojila, ali uspeh su postigle i ostale pesme. Svaka je našla svog slušaoca - rekla je na početku Rada za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Iako iza sebe ima brojne hitove, Manojlovićeva ne krije da postoje pesme koje je odbila, a koje su postale veoma popularne.

- Ima mnogo takvih pesama koje sam čak i otpevala, pa odbila, a koje su postale veliki hitovi. Ja tad to nisam prepoznala u njima. Šta da se radi... Onda sam se tešila da možda nije bilo suđeno - bila je iskrena Rada.

Na pitanje za šta se najviše u životu pokajala, Rada je dugo razmišljala, pre nego što se nadovezala na prethodno pitanje.

- Eto, dala si mi odličan šlagvort... Pokajala sam se za te pesme koje nisam snimila, a postale su veliki hitovi. I "Brad Pitt" i "Tri čaše"... Ma sigurno sam još nešto odbila. A ovako, da sam se za nešto pokajala u privatnom životu... Ne znam... Čim razmišljam ovoliko, znači da nema ničega što me toliko tišti i muči. Sigurno je da sam, kao i svi, ponekad poželela da sam nešto drugačije uradila, drugačije se postavila u nekoj situaciji, ali dobro, sve u svoje vreme - kazala je pevačica.

Foto: Pink.rs

Poslednjih nedelja mnogo se pisalo o njenoj navodnoj svađi sa kolegnicom Milicom Pavlović, koja je na sve te priče rekla kako "mediji dve pametne žene ne mogu da posvađaju".

Foto: Pink.rs

Sa tim se složila i Rada, koja, iako nema prijatelja na estradi, tvrdi da nije u svađi sa koleginicama.

- Slažem se sa Milicom, to što je rekla je pohvala i kompliment za obe. Mi smo i pametne, ali i poslovne žene, i apsolutno shvatamo kako funkcionišu mediji. E sad, na nama je da dajemo materijal medijima i da budemo zanimljive. I dokle god posmatramo sve to na način da nam bude što lepša i što veća fotografija u novinama, nema ljutnje ni problema - rekla je uvek nasmejana pevačica, koja na pitanje zbog čega pokušavaju godinama da je posvađaju sa Milicom, ni sama ne zna odgovor.

Foto: Pink.rs

- Ne znam stvarno što baš sa njom, i to u nekoliko navrata. Nas dve smo se možda, u životu, videle tri puta. Sa njom nikad nisam popila kafu, čak nikad nismo ni popričale na nekom snimanju, pa da može da se izvuče da smo u svađi ili slično.

Sa dečkom, pevačem Harisom Berkovićem, snimila je još jednu duetsku pesmu "Pusti noći neka bole", a nas je zanimalo kako je sarađivati i na poslovnom planu sa emotivnim partnerom.

- Veoma je zanimljivo, zato što oboje mnogo više želimo da rezultat bude najbolji. Kada snimam sa nekim drugim, razmišljam da može, ali i ne mora da bude uspešna pesma, nije mi stalo da dam maksimum. Ovako je njemu stalo zbog mene, meni zbog njega, oboma zbog nas samih, i zato dajemo 300 odsto sebe - ispričala je Rada.

Foto: YouTube screenshot

S obzirom da tokom rada na pesmi provode mnogo vremena u studiju, otkrila je da li je nekad došlo do svađe među njima.

Dešava se (smeh), ali sve je to u najboljoj nameri. To su više rasprave nego svađe... Mi se raspravljamo, a to se obično dogodi kada smo nesigurni u neke odluke. Još kad nam se neko treći ubaci, sa nekim svojim mišljenjem i savetima, onda više niko ne zna šta i kako - objasnila je Rada.

Foto: YouTube screenshot

S obzirom na to da je nekoliko puta istakla da je Haris pravi muškarac za nju, otkrila je i kako bi izgledalo njeno venčanje.

Prvo venčanje bi sigurno bilo van zemlje, negde, a onda svakako moraju da se ispoštuju porodica, prijatelji, novinari (smeh)... Dakle mora da bude gala venčanje - rekla je raspoložena pevačica.

Autor: M. Đurović

#Haris Berković

#Ljubav

#Milica Pavlović

#Radmila Rada Manojlović

#Veza

#pevač

#pevačica

'