AKTUELNO

Ona je za Pink.rs otkrila da se plašila za život svoje majke.

Sašku Karan često nazivaju nazivaju fenomenalnim "rijaliti igračem" koji nema dlake na jeziku, žustro ulazi u svaku raspravu i ima čelične živce. Iako retko kada dopušta sebi da je emocije savladaju, Saška po katkad otkrije nekima od učesnika "Zadruge" koliko joj nedostaju ćerka Milja i suprug Aleksandar Gazivoda, a posebno joj teško pada to što od početka takmičenja nije imala priliku da razgovara sa njima ni putem običnog ni putem video poziva.

Foto: Printscreen

Iz tog razloga mi smo stupili u kontakt sa njenom ćerkom Miljom, koja je ovaj put napravila izuzetak i odlučila da podeli sa čitaocima portala Pink.rs svoja osećanja u vezi Saškinog učestvovanja u rijalitiju kao i da prokomentariše odnos svoje majke sa ostalima u "Zadruzi".

- Kada sam čula da mama ponovo ulazi u rijaliti moja prva reakcija bila je "Oh ne opet". To je bio uzdah zbog svega što sam znala da me čeka: nerviranje, neprospavane noći, strepnja da nekog ne udari ili neko nju. Ipak, znam da je bila zaštićena od takvih situacija i pre jer kada ju je Gagi napao sekirom, obezbeđenje je brzo reagovalo i spailo joj život. Naravno da sam joj skretala pažnju da ne ulazi u rasprave i duele, ali kao da joj ništa nisam rekla. Ona je obećala da će ovaj put biti drugačija, ali već nakon pet minuta od ulaska potukla se sa Macom - otkrila je Milja.

Saškina ćerka je, takođe, otkrila da je čitava njihova porodica dobijala optužbe sa raznih strana zbog sukoba sa Macom,a mnoge je zanimalo da li iza svega stoji netrpeljivost na nacionalnoj osnovi.

Foto: Printscreen Facebook

- Odnos sa Mcom poprimio je epske ljudsko-religiozne razmere i to me stvarno izluđuje u poslednje vreme. Na adresu mog oca stigle su poslednjih dana takve optužbe da mi je stvarno muka od Mace. Pisali su nam razni mladi ljudi, profesori i intelektualci sa jednim, za našu porodicu zaista teškim, pitanjem, a to je "Da li sukob sa Macom ima nacionalnu pozadinu". Tata i ja smo užasnuti time. Naime, sukob Mace i mame ima samo ljudsku pozadinu i ništa više. Takođe, nemoguće je da bude sukob iz tih razloga jer mi u porodici imamo i Hrvate i muslimane.

Kada su u pitanju Saškini odnosi sa ostalim ukućanima, Milja je zapazila sa kime se Saška najbolje slaže, a otkrila je i šta misli o Anđelu Rankoviću koji je u svađama sa njenom majkom uzimao u usta čak i nju samu.

-Ima nekoliko zadrugara koji joj prijaju,a to su  Milan Milošević, Lepi Mića, Bora Santana i Filip Đukić. Ipak, sa Milanom provodi najviše vremena i energija im je na istoj frekvenciji i mislim da imaju isti pogled na učesnike. Što se tiče Anđela, mislim da je on vrlo ambiciozan dečko i ima preterano visoko mišljenje o sebi u smislu svoje uloge u rijalitiju. On sebe vidi kao favorita za pobedu u Zadruzi i koristi svaku situaciju da je preokrene u svoju korist, tako i svađe sa mojom mamom u kojima pokušava nju da omalovaži, a sebe da uzdigne - priznala je Milja.

Foto: Printscreen Facebook

Kako je poslednjih dana u Zadruzi u centru zbivanja ljubavni trougao nastao između Lune Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića upitali smo Milju šta misli o tome i kakav smatra da njena mama ima stav povodom ove priče.

-Mislim da mama podržava Kiju. Za to postoje dva razloga, a prvi je sukob mame i Gagija na Farmi. Mama to nije zaboravila i nazalost taj sukob se reflektuje na njen odnos prema Luni. Drugi razlog je njena solidarnost prema legitimnoj ženi. Moja mama je tradicionalna i prilično patrijarhalna. Moje mišljenje je da je ovo ipak samo izvanredan marketing koji je neko negde osmislio i sada se realizuje. Ja možda grešim, ali ako je ipak kao što mislim onda glumci zaslužuju najveće ocene i bis...

Foto: Printscreen Facebook

Milja je, na kraju, objasnila da bez obzira na sve podržava mamu i da su ona i otac tu za nju kao podrška uvek.

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Saša Gazivoda

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'