AKTUELNO

Ona je za Pink.rs otkrila sve!

Teodora Džehverović je napustila rijaliti "Zadrugu" kao trećeplasirana ukućanka, na veliko oduševljenje njene porodice, ali i nje same. Njena majka, Gordana Džehverović je podelila sa ekipom portala Pink.rs utiske nakon što je završeno finalno veče ovog zabavnog programa.

Mi smo prezadovoljni Teodorinim plasmanom, nismo stvarno očekivali. Nismo mislili ni da će ući u top 12, ali kako je odmicalo vreme, kako je ko ispadao, mislili smo "sad će ona, sad će ona", međutim, ona je osvojila treće mesto. Celo veče je bilo veoma emotivno za nas, izliv emocija, jer smo se svi sastali. Izliv sreće, suza, smeha, bilo je svega. Popili smo kafu, viski, nazdravili smo svi skupa, a kasnije nam se pridružio i mladi Ranković. U ranim jutarnjim satima, oko 7 časova, došao je kod nas - započela je Goca.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da nam je Goca otkrila da je Anđelo Ranković proveo nekoliko sati u njihovom domu, upitali smo je da li je tada iskoristila priliku i da ga pita šta se dešava sa njegovom porodicom.

Verujte mi da ja to nisam htela da ga pitam, da započinjem tu škakljivu temu. Ja sam mu rekla da ne obraća pažnju ni na kakve negativne komentare, da bude presrećan što je na slobodi, da za sve postoji rešenje, pa i za to. On je bio do 9, pola 10 kod nas, pa je otišao svojoj kući. Neke stvari su bile kod nas. Fanovi su im poslali poklone, čitav paket ih je čekao, sa slikama, čokoladama. Mi nećemo preko Anđela. Videli ste da smo u Zadruzi veoma impulsivne, sada neće biti tako. Sačekaćemo pravi trenutak da on polako porazgovara sa svojom porodicom da vidimo gde je zapelo, šta je tu problem. Za sve postoji rešenje, pa i za njih dvoje - objasnila je Goca.

Foto: Pink.rs

Goca je napomenula da može pretpostaviti zbog čega manekenova porodica ima nešto protiv veze ovo dvoje zaljubljenih golupčića.

Ono što sam ja uspela da donesem zaključak, ona misli da Teodora nije devojka za njega, ona insistira da je ona peta generacija beogradska, pisalo se svašta o Teodori. Možda zbog toga što je njegov ujak imao loše iskustvo sa pevačicom Jami, pa jednostavno imaju neke predrasude. Imaće priliku da se sve reši. Mi smo zaista širokogrudni, imamo mnogo ljubavi, mislim da ćemo se naći na istoj talasnoj dužini. Ako se već deca vole, mislim da ne bismo trebali da im stajemo na put. Tog jutra je krenuo njen novi život, kreće iz početka. Slušala je sinoć demo snimke, oduševljena je i jedva čeka da snima, pričali smo o stajlingu. Ona zna da ja nju podržavam, takođe i o Anđelu, ja sam rekla da ga ne pritiska, da će on to sam da reši, tako da ako se njih dvoje vole, sve će se rešiti. Nismo pritiskali ni njega. Mi volimo da volimo i patimo. Žao mi je zbog toga, video je kako je dočekati dete sa puno ljubavi. I nama je bilo teško što njegovi nisu bili tu da ga dočekaju, ali on to najbolje zna i to će najbolje da reše kada sednu sami za sto. Prva sam ja bila skeptična povodom te ljubavi, ali kada mi je Teodora ispričala neke stvari i kada sam ga upoznala, ja ih podržavam - objasnila je Gordana.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: KIJA PRIZNALA DA I DALJE VOLI SLOBU: Mi gajimo osećanja jedno prema drugom, ali su SVI PROTIV NAS i pobedili su! (VIDEO)

S obzirom na to da je Teodora prošlog leta snimila spot za svoju pesmu "Kristijan Grej" i provela dva meseca na jahti biznismena Ćazima Osmanija, kružile su glasine, da je pevačica imala nešto sa njim. Evo šta Goca kaže da li će se čuti sa biznismenom, ali i kako će se Teodora postaviti prema bivšem dečku.

Sinoć kada je upalila telefon ja sam joj rekla da ne ulazi i da to ne treba da čita. Ljuta je na celokupnu situaciju iz Poreča i ne želi da komentariše to. Ne postoji više niko za nju i neće čitati poruke. Ne planiram da ga pozovem, zato što znamo šta je istina. Dobio je dosta marketinga iz Srbije, on ne zaslužuje to. Teodora je uradila to što je uradila, mi smo to podržali, jer smo emotivni, zbog toga sam rekla da mi je teško kada nekome nešto iznenadno uradite. Posle svih priča koje sam čula iz Poreča i o Kristijanu, više mi ništa nije žao. Želim da bude bezbrižna, da nastavi svoju karijeru i da joj nijedan muškarac ne stane na put, niti da je bilo koji muškarac povredi - rekla je u intervjuu za Pink.rs Gordana.

Foto: Pink.rs

D. B./D. T.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'