AKTUELNO

Pevačica sinoć izbačena iz Zadruge.

Iako je pobedila svoju koleginicu pevačicu i zadrugarku Saru Reljić u igri nakon čega su joj bili duplirani glasovi Dijana Hazirović napustila je "Zadrugu" jer je imala manji procenat glasova.

Foto: RTV Pink

Ona je voditeljki Dušici Jakovljević u studiju u Šimanovcima rekla da joj je bilo teško pred spavanje proteklih svega sedam dana, koliko se zadržala u "Zadruzi". Pevačica je dodala da su se mnogi iznenadili kada su videli Anđelu Vešticu na vratima, a da su se povratkom ove zadrugarke najviše uplašile Mina Vrbaški i Jelena Golubović, sa kojom se Veštica odmah pomirila.

Foto: RTV Pink

Dijana je pričala i o odnosu Matore i Sanje. Ona misli da Sanja nije zaljubljena u Matoru. Za kraj razgovora rekla je da nije imala većih problema u odnosima sa ostalim cimerima u najgledanijem rijaliti programu - Zadruga.

Foto: RTV Pink

Zanimljivo je da je Dijana bila nominovana sa Sarom Reljić, koja je već nekoliko puta svog duelistu sa kojim se zbliži dok provodi vreme u sobi za rehabilitaciju pošalje kući, a tako je bilo i ovoga puta kada je pevačica napustila "Zadrugu".

PROČITAJTE: Majka zadrugarke GRCALA U SUZAMA U EMISIJI UŽIVO: NE MOGU OVO VIŠE DA PODNESEM! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Dijana Hazirović

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'