AKTUELNO

Najsvežije izbačena zadrugarka podelila detalje iz Bele kuće.

Prethodne noći, najgledaniji rijaliti na ovim prostorima je napustila Milica Dugalić koja je imala najmanji procenat glasaova u konkurenciji sa Nadeždom Biljić i Dragicom Janičić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako tradicija nalaže, Milica je nakon napuštanja Bele kuće u studiju televizije Pink porazgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević o minulim situacijama u Zadruzi.

Ono što je definitivno obeležilo noć iza nas jesu turbulencije u odnosu Slobe Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kockar što je prokomentarisala i Dugalićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je emisija prekinuta jer je rečeno da Kija izađe kod vrata. Tada su nam javili da joj je preminuo otac i da mora hitno da ode za Zrenjanin. Posle tri ili četiri sata se vratila. Ja sam joj izrazila saučešće, ona me je zagrlila, poljubila i rekla mi "Žao mi je jer mu je sutra rođendan. Teško bi mi bilo da nisam pričala sa njim, lakše bi mi bilo da sam bila pored njega. Ali, evo desilo se nešto dobro". Mene je začudilo to nešto dobro, ali bilo je zabranjeno meni kao nominovanom da razgovaram sa njom. Kasnije se Zadrugom proširila informacija da su Sloba i Luna raskinuli i da će on da se vrati Kiji jer je voli. Ja to znam - rekla je Milica.

Za vreme njenog izlaganja, Luna je imala potpuni slom u ekonomskom delu dvorišta i to zato što je Sloba tražio da naprave pauzu u vezi kako bi oboje shvatili šta osećaju.

Foto: TvPink Printscreen

Miličin intervju u studiju, pogledajte u snimcima koji slede.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SVEGA, LUNA PRIŠLA SLOBI PA MU PORUČILA: Nemoj da te UBIJE KRIVICA! (VIDEO)

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milica Milisavljević Dugalić

#Slobodan Radanović

'