AKTUELNO

Komšije su otkrile njegovu tajnu.

Već neko vreme spekuliše se da Bane Mojićević ne živi sa suprugom već više od dva meseca, a navodno ju je ostavio zbog menadžerke.

Bane je nadavno uklonio fotografije sa porodicom koje je objavljivao na društvenim mrežama, a na pitanje zbog čega je to uradio i da li je još uvek u braku, pevač je rekao sledeće:

Foto: E-stock

- Tresla se gora, rodio se miš. Još sam sa suprugom, a naše fotografije ne objavljujem jer želim da sačuvam privatnost. To neko plasira lažne informacije - rekao je Bane.

Banetove komšije bile su voljne da pričaju na ovu temu sa novinarima, pa je tako prvi gospodin rekao:

- Bane je moj komšija sa istog sprata. Retko lepo vaspitan mladić, ali nešto ga ne viđam u poslednje vreme. Suprugu mu i vidim, ali njega ne - kaže gospodin u godinama, a na pitanje da li je čuo da su se Mojićevići rastali, odmahuje glavom i sleže ramenima. Ali šarmantna crvenokosa žena koja živi u ulazu pored pevačevog je bila mnogo više od pomoći:

Foto: Instagram

- Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, odavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori - rekla je Banetova komšinica i dodala:

- Znate šta sam čula, da je Bane ovaj stan da li kupio ili iznajmio od Cakane, one pevačice. Ili od njene ćerke, nisam sigurna, al’ eto. A uvek mi je bio nešto previše fin.

Dragica Radosavljević Cakana potvrdila je da je pre nekoliko godina njen stan na Novom Beogradu kupio upravo Bane, kao što je komšinica rekla.

Foto: Youtube

- Nisam ni znala da je on kupio taj stan, a kako je na lepom mestu, za njega je bilo mnogo zainteresovanih. I tako je došla Banetova žena Milica i mi smo razgovarale, a ona mi je rekla: ''Znate, moj suprug je na neki način vaš kolega''. I onda se ispostavilo da je ona udata za Baneta, a od svih mladih pevača ja njega nekako najviše volim i on je jedan divan momak. Divan. Taj stan je baš prostran i ima mesta za celu porodicu - kazala je Cakana.

- Otišao je on. Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom - rekla je još jedna Banetova komšinica.

Autor: Pink.rs

#Branislav Bane Mojićević

#pevač

'