AKTUELNO

Otkrile su pozadinu njihovog sukoba.

Zadrugari su večeras odgovarali na intrigantna i škakljiva pitanja novinara, a jedna od tema koje su pokrenute za crnim stolom bio je odnos Sanje Stanković i Maje Marinković.

Sanjina devojka Jovana Tomić Matora je odmah nakon svog ulaska započela žestoku svađu sa Majom, a tada je otkrila da nema lepo mišljenje o njoj zbog nečega što je uradila njenoj devojci. Sanja i Maja su sada imale priliku da otkriju šta leži u pozadini njihovog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Maja i ja imamo neraščišćene račune od pre. Ona je iznela neke stvari koje nisu istina. Nas dve smo se pokačile oko nekog dečka. Ona je naišla na mog najboljeg druga, a nije znala da mi je drug, pa se izlupetala. Rekla mu je: "Šta mi dovodiš tu silikonjaru, ja se ložim na tog i tog dečka". Htela sam da idem da je bijem. To sam rekla Jovani, ona se posle srela sa njom na jednom splavu gde je Maja radila - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Srele smo se i ja sam joj se najnormalnije javila, a ti si mi rekla: "Moja Sanja tebe gotivi". Kada sam ja rekla sa kojim sam dečkom bila, rekla mi je da ne idem da se pozdravim. Što se tiče Sanjinog i mog odnosa, to je bila nesuglasica, ko je sa kim bio... Da sam znala da je zauzet, ne bih bila sa njim. Jedna šminkerka mi je pokazivala njene slike i rekla da se raspituje za mene.  - otkrila je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SU PALE MASKE: Dragana priznala da je imala još jednog ljubavnika! Pogledajte o kome se radi! (VIDEO)

Autro: J. R.

#Zadruga 2

'