AKTUELNO

Milošević i Diskrecija, od ranije imaju lošu komunikaciju. Ovoga puta, novinar je glumici jasno dao do znanja neke stvari, kada se radi o njenoj rijaliti drugarici.

Odlukom zadrugara, Maca Diskrecija, proglašena je za ukućanku koja vodi najmanje računa o ličnoj higijeni. Ona je od svojih cimera dobila najviše glasova jer, kako kažu, ova ukućanka često zna da ne pusti vodu nakon upotrebe wc šolje, nuždu vrši u dvorištu, ostavlja iskorišćene uloške, a vrhunac su bili crvi, koji su pronađeni iza njenog kreveta.

Foto: RTV Pink

Nakon izbora, o čemu možete čitati više klikom na ovaj link, stiglo je i pismo Velikog šefa. On je odlučio da nagradi Macu.

Dragi zadrugari, večeras ste Macu izabrali za najaljkavijeg zadrugara. S obzirom na to, da žene ove nedelje ne mogu da rade ništa, Maca će izabrati muškarca, koji je u obavezi da opere i sredi sve Macine stvari. Veliki šef želi da promeni vaše mišljenje o Maci - rekao je Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Maca je odabrala da joj veš opere Marko Miljković, a njemu to nije teško palo. Mali problem, bio je prašak, koji im je nestao. Jedino je Milan Milošević uspeo je da sačuva makar malo praška za pranje veša, zbog čega je Jelena otišla da traži prašak, za svoju prijateljicu od koje se ne razdvaja.

Foto: RTV Pink

Imam pola čaše praška, neću da dam za Macu. On pere Macu! Mene napadaš ponovo za nju! Mene Maca ne zanima, prostitutka, mene ne petljaj i nikad više nemoj da mi spominješ Macu! - izjavio je Milan.

PROČITAJTE: ZBOG NJE SU POVRAĆALI: Ona je NAJALJKAVIJA zadrugarka! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'