AKTUELNO

Proradila im mašta!

Zadrugari su večeras imali zadatak da se podele u grupe, i da osmisle glumački i scenski nastup, koji će zabaviti sve ostale. Miki Đuričić i njegova grupa je bila prva. Oni su glumili scene porodice iz unutrašnjosti, koja planira da se doseli u veliki grad - Beograd. Zorica Marković se posle ovoga predstavila sa svojom grupom.

Foto: TvPink Printscreen

Na sceni se našla i družina Saške Karan, a oni su imitirali jednu običnu situaciju u rijaliti programu "Zadruga". Posle toga, na red je došla i grupa Anđela Rankovića, koja je takođe sve nasmejala, a svi su ostali oduševljeni glumom Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Predstavila se i Mina Vrbaški, sa svojom ekipom, a nastup je bio jako kratak. Vreme je došlo i za imitacije ljudi iz grupe na čijem čelu je bila Žiža Stojanović. Oni su se ubacili u uloge ženskog benda, pa su pevale pesmu "Nemoj da brigaš", sa malo izmenjenim tekstom, a na kraju scene, osalima su pokazali srednji prst.

Nemoj da brigaš, brigaš, život se stara. Dok je i Zadruge, biće i para! - nakon su svi zadrugari ustali i skandirali Žižino ime.

Foto: TvPink Printscreen

Na red je došla i grupa Lepog Miće, a u toku nastupa on, Bane Čolak i Đekson, su ostali goli do pojasa. Poslednju tačku, seksualnu, imali su Maca i Marko DNK, zajedno sa Divnom i Žarkom.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte sve nastupe u video klipu:

Nakon svih nastupa, na najbržen portalu u Srbiji - Pink.rs, gledaoci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" , glasali su za najbolji nastup.

Treće mesto bile su Žiža, Tanja i Viktorija. Drugi su bili Žarko, Maca, Divna i Marko DNK. Vaši glasovi, najviše su stigli za grupu na čijem se čelu našao Miki Đuričić, sa Janjušem, Borom i Saletom rudarom, tako da su oni osvojili prvo mesto, nakon čega je usledilo veliko radovanje ovih momaka.

POGLEDAJTE: OBRUKAO SE ZA SVE PARE! Želeo da ismeje zadrugare, a kad je seo pred Drvo mudrosti, PREZNOJIO SE OD NJEGOVIH PITANJA! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'