AKTUELNO

Mašta o pomirenju?

Voditeljka Dušica Jakovljević, pre spektakularne žurke u "Zadruzi 2", razgovarala je u studiju sa drugoplasiranim učesnikom ove sezone Markom Miljkovićem. Ovaj superfinalista odgovarao je i na pitanja koja su mu postavljali gledaoci u okviru emisije "Narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja se uključila u program želela je od Marka da čuje hoće li se pomiriti sa Lunom Đogani, a zatim je poručila Miljkoviću da su pobednica "Zadruge 2" i on bili veoma lep par.

Hvala Vam gospođo na komplimentima. Ja sam to i indirektno nagovestio da bih voleo da popričamo. Ja gledam da to bude razgovor van svih kamera, van svih ljudi, da se pogledamo oči u oči. Ja bih tada pokrenuo sve teme koje su bitne. Da vidimo da li možemo kao mirni ljudi i normalni svet da se raziđemo ili da probamo nešto drugo. Ja sam za tu varijantu i verovatno će svi biti obavešteni o ishodu našeg razgovora. Mene je samo mogla da iznervira Luna. Ostali ne - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je komentarisao i ostale ljubavne parove u kući, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

'