AKTUELNO

Potpuno ostavo vam kontrole!

Izgleda da je Lepi Mića, veoma nervozan ušao u najelegantniji i najskuplji rijaliti program koji pomera sve svetske standarde - Zadruga, pa je čim se ubacivanje završilo, brže bolje, svoje negativno raspoloženje počeo da deli sa ostalim kolegama u luksuznom gradu nadomak Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoćni izbor šefa, morao je nekoliko puta da se prekine upravo zbog nervoze Lepog Miće, koji je sve vreme sastanka bio veoma bučan prema svojim cimerima. Mići je prvo odgovorio Miki Đuričić, kome se išlo na pauzu, a onda su se Mikiju pridružili i ostali ukućani, ali se izbor šefa nastavio, međutim ne za dugo.

POGLEDAJTE I OVO: SAŠKA BACILA MACU NA KOLENA: KLEKNI DOLE I IZVINIMI SE! Prvi fizički sukob već na početku Zadruge! (FOTO+VIDEO)

U trenutku besa, Mića je poćeo da baca sve ono što mu se našlo na dohvat ruke, na šta su ostali ukućani tražili da se ovaj stanar pošalje u izolaciju, a Mića je nastavio sa bukom. U jednom trenutku, Mića se nakaćio na Žarka Stojanovića, kom je hteo da nabije flašu, a iz mase se čulo "Najgore je kad čovek poludi pod stare dane".

Foto: TV Pink Printscreen

Svađa se nastavila u dvorištu, gde je Lepi Mića oštrim rečima vređao Žarka, a potom ga napao. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a ukućani su ostali u šoku, sa pitanjem - šta li se večeras dešava sa Mićom?!

Druže daj bre šta ti je? Šta ti to treba u životu? Mićo, koji ti je? Druže smiri se! Pa druže, jel tebi treba da se svađaš sa nekim ljudima, bezveze! Nemoj molim te! Daj da se sprdamo, kao što smo se uvek sprdali! - pokušavao je siutaciju da smiri Miki Đuričić, sa kojim se prethodno Mića prepirao.

Foto: TV Pink Printscreen

Na sve ovo što se desilo, Žarko Stojanović nije davao preveliki značaj. A ukoliko ste propustili ovaj drugi fizički kontakt u rijalitiju Zadruga, možete ga pogledati u video materijalu:

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL! Čim je ušetala Nada Obrić, usledio je BRUTALNI NAPAD Lepog Miće! (FOTO)

Autor: S.K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Televizija Pink

#Zadruga

#Žarko Stojanović

'