AKTUELNO

Pevačica do porođaja mora na redovne kontrole.

Ana Nikolić, koja broji sitno do porođaja, juče je u pratnji obezbeđenja ušla u porodilište Narodni front i izašla iz njega sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

U utorak je hitno primeljena u bolnicu zbog povišenog šećera u krvi, a od sada će morati redovno da dolazi na kontrole.

Ana će sada na svaka dva-tri dana morati da dolazi u bolnicu kako bi joj vadili krv i proveravali šećer, koji joj je na gornjoj granici.

Foto: E-stock

Nikolićeva se poprilično namučila kako bi neprimetno napustila bolnicu. Naime, njen suprug je došao po nju u jutarnjim satima, a kako ih fotografi ne bi uslikali, oni su se do podneva domišljali kako da napuste bolnicu.

Rasta je zbog toga pozvao obezbeđenje, naložio im da džipom uđu u garažu Narodnog fronta i da svojim telom njega i Anu zaštite od slikanja.

Ana ni po koju cenu ne želi da je paparaci uslikaju, jer se u trudnoći poprilično ugojila. Ona se ne oseća prijatno i ne želi da se dodatno nervira zbog fotografija koje joj se ne bi svidele.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Nemaju nikakvu sličnost, NI BOJA KOŽE IM NIJE ISTA: Ovo je bio Nikolijin dečko pre Relje! (FOTO)

Iako se pisalo o carskom rezu, prema Informerovim informacijama, Nikolićeva je odlučila da se porodi prirodnim putem, i to bez epidurala. Pevačica hoće da u potpunosti prođe kroz sve segmente porođaja, pa zato ne bi volela da to obavi carskim rezom. Ona želi da odmah uzme ćerkicu u naručje.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Porođaj

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

#trudnica

'