AKTUELNO

Na setu sa snimanje novog spota za duet koji je otpevala sa Dženanom, Zorica je otvoreno pričala o odnosima sa drugim članovima žirija i otkrila ko je od takmičara ostavio najveći utisak na nju.

Popularna pevačica narodne muzike Zorica Brunclik ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila je sve pikanterije sa snimanja "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za talentovane pevače iz regiona, gde je ona dobila počasnu ulogu člana žirija.

Pošto su njeni sukobi sa voditeljem ovog šoua, Milanom Kalinićem veoma česti, sve interesuje da li su odnosi među njima zaista toliko zaoštreni ili je u pitanju nešto drugo.

- On je glumac profesionalni, a ja žeim da u svojoj biografiji imam i to. Ja sam kod njega upisala taj dugoročni kurs i mi smo sve uspeli da vas prevarimo, što znači da mi dobro ide - našalila se Zorica.

Komentari na njeno učešće u ovom takmičenju veoma su pozitivni, a ona priznaje da ni sama nije sumnjala u sebe.

- Komentari ljudi, kolega i običnog sveta, pozitivni su. Bez lažne skromnosti, ja sam neko ko ume da se snađe u takvim formatima.

Foto: Miloš Rafailović

Pre mesec dana Zorica i deca iznenadili su Miroljuba Aranđelovića Kemiša u Šimanovcima, u Zoričinom ružičastom apartmanu, zakuskom i rođendanskom tortom, ali pevačica priznaje da je imala malo udela u svemu tome.

- Deca su bila glavna u organizaciji njegovog iznenađenja i celog tatinog rođendana u Šimanovcima, jer ekipa nije mogla da se skupi, morao je taj datum da bude, tako da je to bilo super.

Što se tiče takmičara koje je do sada videla u "Pinkovim zvezdama", ona priznaje da su se neki posebno izdvojili u njenim očima, ali je samo jednog htela da imenuje.

Foto: Printscreen Youtube

- Ima takmičara koji su se izdvojili. Ne pamtim imena toliko, mi ih tamo i nemamo, nego imamo samo odakle je i šta je. Ali neko za koga sam ja rekla i ko je učestvovao već u prethodnom serijalu, jeste onaj Makedonoac Adam, onaj što ima kovrdžavu kosu, potpuno je specifičan. U njegovom slučaju pojava nadomešćuje možda sve ono što njemu u interpretaciji fali.

O odnosu sa Aleksandrom Radović, s kojom često ulazi u verbalne duele, nije želela mnogo da priča.

Foto: YouTube screenshot

- Ne borim se ja ni sa kim, mi imamo svaka svoje mesto i ne borimo se. To nije arena za nas dve, mi smo članovi jednog tima i svaka ima svoj stav i svoje mišljenje

Ni Draganinu popustljivost prema takmičarima nije htela da komentariše, jer kolege, kako kaže, ne posmatra iz tog ugla.

- Ne bavim se nijednim članom žirija na taj način. Mislim da je bezobrazluk da sad ja vama analiziram ljude koji nisu ja - kratko je prokomentarisala ona.

Foto: YouTube screenshot

Zorica je snimila novu pesmu za Dženanom Lončarevićem i priliku iskoristila da se izvini publici što joj album još nije ugledao svetlost dana, ali je sigurna da će ovaj duet, pod nazivom "Da mogu da te vratim" biti hit, naročito zbog toga što se ona okušala kao pop pevačica i, kako sama kaže, prilagodila Dženanu.

Osim toga, posebno je ponosna zbog toga što se njena ćerka Zlata okušala u ulozi modela u spotu, zbog čega je posebno uzbuđena.

- Jao, ne znam kako se Zlata snašla. Ja sad treba da odradim svoj deo, jedino je Dženan odradio svoj. Videćemo kako će se snaći - rekla je ona, dok je Dženan samo dobacio "eno je, trese se tamo", ali je Zorica ipak bila uverena da će sve to dobro proći.

V. T.

#Adam Labunski

#Aleksandra Radović

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'