AKTUELNO

Pevačica koja privlači najveću pažnju u petočlanom žiriju Pinkovih zvezda pričala je o iskustvima sa snimanja i odnosima sa starim članom žirija.

Popularna pevačica Zorica Brunclik, koja je deo žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za pevačke talente u regionu, pričala je otvoreno o svojim kolegama iz žirija.

Ona je pohvalila izgled Dare Bubamare kada ju je novinarka "Kurira" pitala da li se uvredila kada je Dara izjavila da je zgodnija od nje i Dragane Mirković.

Foto: Instagram

- Bože, daleko bilo! Pa svi imamo oči, Dara je riba do bola. Napucana je sa svih strana. Sve puca na njoj - rekla je Zorica.

"Dara Bubamara puca od silikona?", usledilo je pitanje, ali pevačica se nije dala prevariti.

- Pa kad će da puca ako neće sad! Ribetina - rekla je ona i istakla da joj ne smeta što se Dara naziva "seksi mamom" i da svako ima pravo da se šali na svoj račun.

Foto: undefined

Osim toga, prokomentarisala je i pomirenje s Miroslavom Ilićem posle 20 godina.

- Civilizovano sam reagovala. On vam nije ispričao sve. Rekao vam je samo uvod. Razrada je da sam ga ja tužila, a zaključak je da sam ga dobila na sudu. Nemojte verovati ni meni ni njemu, već advokatskoj kancelariji koja me je zastupala. On se izvinio za stav prema meni i rekao da je pogrešio što je bio deo te harange - objasnila je i dodala da želi da ostane u dobrim odnosima sa njim.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Miroslav Ilić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'