AKTUELNO

Pevačica nije želela ni da razmisli o predlogu koji je dobila.

Neda Ukraden već godinama letuje u svojoj vili koju je pre 40 godina izgradila u naselju Lepetane, kraj Tivta. Za ovu kuću vežu je najlepše uspomene i zato i ne čudi što je odbila ponudu koju je nedavno dobila.

Pevačica nije mogla da dođe sebi kada su joj na vrata pozvonili biznismeni iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a koji su joj navodno ponudili 300.000 evra za njenu kuću u Crnoj Gori.

Foto: Promo

Pročitajte još: GAĆICE SU MU SMETALE? Pevač uslikan GO na plaži! (FOTO)

Kada se oporavila od iznenađenja, Neda je saslušala ponudu Arapa, koju je bez razmišljanja odbila.

Neda je bila u dvorištu kada su njih trojica pozvonili. Pitali su je da li govori engleski i odmah su joj rekli da imaju odličnu ponudu za nju i zamolili je da porazgovaraju u dvorištu. Budući da je Ukradenova nedavno renovirala kuću i sredila baštu, oni su se oduševili prizorom. Neda ih je ponudila pićem, ali nisu hteli ništa, samo njen potpis na ugovoru od 300.000 evra! Toliko su bili spremni da odmah daju za njen mali raj u Boki Kotorskoj - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Objasnila im je da je to njen drugi dom i nešto što će ostaviti svojim unucima. Bukvalno im je rekla da nema tih para za koje bi prodala kuću u Lepetanima.

Pink.rs

#Kuća

#Neda Ukraden

#pevačica

'