AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara se, ni kriva ni dužna, ponovo našla u središtu porno-skandala zbog toga što nije želela da ucenjivačima isplati ogromnu sumu novca.

Muzička zvezda Dara Bubamara od početka godine prolazi kroz pravi pakao zbog eksplicitnih poruka i fotografija kojima je ucenjuju još od početka godine.

Foto: Instagram

Članici žirija "Pinkovih zvezda" neko pokušava da smesti aferu da spornim porukama seksualne sadržine koje je ona, navodno, razmenjivala sa nepoznatim muškarcem, zbog čega je primorana da potraži pomoć policije.

Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu normalno da živim, ne mogu mirno da spavam od svih tih anonimnih poziva u kojima mi prete i ucenjuju me kojekakvim eksplicitnim porukama. Tvrde da sam ja pisala te poruke, traže mi novac, pedeset hiljada evra, a pošto neću da im dam, onda to proslede medijima - požalila se Bubamara koja ponovo tvrdi da ona nije pošiljalac spornih poruka.

Foto: Printscreen Youtube

To nisam ja! Da jesam, odgovorila bih na njihove ucene, ne bih ovo sebi dozvolila. Da moj sin sve ovo sutra vidi i pročita?! Mnogo sam razočarana, to utiče na moju karijeru, na moj privatan život, ali i na moje zdravlje. Jedino što mi je ostalo da uradim je da sve ovo prijavim višim organima i da već jednom prekinem začarani krug ove užasne torture - iskrena je bila pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Seks

#pevačica

'