AKTUELNO

Pevačica se zaljubila u ovu državu i želi da poseduje nekretninu u njoj.

Pevačica Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, već neko vreme uživaju u lepotama Turske, gde se odmaraju od brojnih obaveza koje su imali proteklih meseci.

Kako se retko dešava da uspevaju da budu slobodni u isto vreme, sada maskimalno uživaju u tome što su zajedno, dok su ćerku ostavili kod bake u Beogradu.

Ali oni u Tursku nisu otišli samo radi odmora, nego i da pronađu stan koji će kupiti, pa su obišli nekoliko nekratnina.

- Ana ima odličnu saradnju sa Ambasadom Turske i već je snimila nekoliko spotova u Alanji, Beleku i Antaliji. Ona je oduševljena njihovom zemljom, kulturom i ljudima, te već nekoliko meseci razmišlja o tome da bi bilo lepo da kupi manji stan u Turskoj. Nikoli se dopala njena ideja, te su rešili da otputuju u Istanbul kako bi i tamo pogledali nekoliko stanova pre nego što se odluče gde bi jednog dana mogli da uživaju. Najvažnije im je da je nekretnina na dobroj lokaciji, te da je stan prostran i udoban - otkriva izvor blizak poznatom paru.

Nikola je tokom ovog odmora objavio i nekoliko slefija sa suprugom, što je sve iznenadilo, jer on nema taj običaj.

PROČITAJTE JOŠ: VODITELJKE U AKCIJI! RIJALITI koji ste OBOŽAVALI uskoro na TV PINK! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Rađen je nedavno potpisao ugovor sa vaterpolo klubom iz Rusije, i to na tri godine, tako da će uskoro napustiti rumunsku Oradeu. Kako je izjavio, Ana se neće seliti sa ćerkicama kod njega, već će živeti na relaciji Rusija-Srbija, što njima ne predstavlja problem.

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Turska

#pevačica

'