AKTUELNO

Pevačica se sa porodicom uputila u ovu daleku zemlju, gde je proslavila i rođendan.

Tanja Savić napravila je veliku pauzu u karijeri, tokom koje je živela u Australiji sa suprugom Dušanom Jovančevićem i sinovima, Maksimom i Đorđem.

Međutim, Tanja je posle nekoliko godina zapostavljanja karijere, rešila da se vrati na javnu scenu u aprilu prošle godine, kada je objavila pesmu "Švaler".

Kako je pesma postala hit, pevačica je početkom godine objavila još jednu, "Prostakuša", čime je definitvno pokazala da je spremna da poradi na svojoj karijeri.

Iako su mnogi mislili da će sada neko vreme biti u Srbiji, Tanja je odlučila da ponovo napusti rodnu zemlju i ode u Australiju.

Ona je na društvenim mrežama objavila fotografije iz ove daleke zemlje, ali njen odlazak ipak ne znači da je definitivno napustila Srbiju.

Naime, pevačica je otišla na asutralijsku turneju, koju će završiti 25. marta koncertom u Melburnu, a iskorisitila je priliku i da tamo proslavi 32. rođendan.

Ovaj dan Tanja je provela sa porodicom i prijateljima, a najveseliji su bili njeni sinovi Maksim i Đorđe koji su joj celog dana čestitali rođendan.

Od supruga je dobila posebno iznenađenje, a tačno u ponoć oduvala je 32 svećica sa slavljeničke torte.

I njeni fanovi su iskorisitili priliku da joj upute najlepše želje.

#Australija

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić

#deca

#pevačica

#suprug

'