AKTUELNO

Ona na fotografiji pozira u venčanici, zbog čega su mnogi korisnici društvenih mreža pomislili da je došlo vreme da poznata glumica kaže sudbonosno "da".

Nakon što je Miloš Biković gostujući kod Ivane Baltić u emsiiji "Ja to tako" rekao kako bi, da je malo mlađa, oženio glumicu Branku Veselinović, na društvenim mrežama se pojavila neobična fotografija njegove bivše devojke.

Naime, Brankica Sebastijanović na fotografiji pozira u venčanici, zbog čega su mnogi korisnici društvenih mreža pomislili da je došlo vreme da poznata glumica kaže sudbonosno "da".

Foto: Brankica Sebastijanović i Dragana Mićalović, Foto: Instagram printscreen

Ipak, Bikovićeva bivša nije repila da se uda, bar ne još, a venčanicu je obukla za potrebe snimanja jedne serije.

Podsetimo, mediji su mesecima unazad povezivali Brankicu sa kolegom Milanom Vasićem, koji joj je partner u novom filmu "Vrati se, Zone".

Njih dvoje se dugo nisu oglašavali povodom ove teme, ali su tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića definitivno stavili tačku na sva nagađanja.

Brankica i Milan tada su rekli da su veoma dobri prijatelji i da je to razlog zbog čegaa provode toliko vremena zajedno, pored toga što su gotovo svakodnevno bili na snimanjima.

Autor: M. Đurović

'