AKTUELNO

Jedno pogrešno slovo dovelo ju je do toga da je ismevaju brojni korisnici društvenih mreža.

Folkerka Indira Aradinović Indi otputovala je u Zagreb, gde bi, kako se nagađa, večeras trebalo da održi tezgu. Čim je stigla u prestonicu Hrvatske, pevačica se javila svojim pratiocima na Instagramu kojima je počastila provokativnim snimkom svojih ogromnih grudi iz hotelske sobe, nakon čega je nastavila da sav glamur i sjaj u kom trenutno uživa dočara svima koji je prate.

Foto: Instagram

Međutim, to je uradila prilično nevešto, što nije uspelo da promakne svima koji su joj pogledali "stori" na Instagramu. Folkerka se, naime, oduševila kada je na ulici videla skupoceni Lamborgini, pa se brže-bolje snimila sa ovim sportskim automobilom u kadru i tom prilikom žestoko izblamirala.

Foto: Instagram

Iako je odmah prepoznala automobil koji je bezobrazno skup, pevačica ovog puta nije "ubola" njegov pravi naziv, te je umesto Lamborgini svoju objavu upotpunila natpisom "Lamburgini".

Ovo su odmah primetili mnogi korisnici Instagrama koji uveliko zbijaju šale na račun pevačice, kojoj su pojedini poručili čak i da je nepismena. Da li Indira zaista nije znala ime četvorotočkaša kojim je oduševljena ili je u pitanju lapsus, zna samo ona.

Pink.rs

#Indira Aradinović Indi

'