AKTUELNO

Kod njega je pronađen kokain, ekstazi, amfetamini i droga za silovanje GHB.

Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Darko Kostić priveden je jutros zbog posedovanja više vrsta narkotika.

Darku je, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

Foto: Facebook

Naime, kako piše Informer, policija je kod njega pronašla kokain, ekstazi, amfetamini i droga za silovanje GHB. Njegov dalji ostanak u pritvoru zavisi od rezultata istrage.

PROČITAJTE JOŠ: SONJA POBESNELA PA SE OGLASILA zbog napada da troši LUKASOVE PARE!

Foto: Facebook

GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do nekoliko sati.

Foto: YouTube screenshot

Inače, Darko Kostić poznat je po tome što dizajnira uglavnom za javne ličnosti sa estrade. Darko je omiljeni dizajner među poznatima, a njegova dela su unikatna i spadaju u visoku modu. Veoma je blizak sa Natašom Bekvalac za koju često kreira, a dizajnirao je i venčanicu za Jovanu Joksimović.

Autor: Pink.rs

#Darko Kostić

#Droga

#Nataša Bekvalac

#Policija

#kreator

#pevačica

'