AKTUELNO

On je bio u stanu svog prijatelja i predozirao se “drogom za silovanje”, odnosno tečnim ekstazijem.

Poznati modni kreator Darko Kostić priveden je u petak ujutru u policiju nakon što su u stanu u centru Beogradu pored njega nađeni različiti narkotici, među kojima je bila i droga za silovanje, odnosno tečni ekstazi.

Darko je bio u stanu svog prijatelja i predozirao se “drogom za silovanje”, odnosno tečnim ekstazijem čija je hemijska oznaka GHB.

Foto: Facebook

Lekari su došli u stan i zatekli poznatog kreatora, gotovo u besvesnom stanju kako jedva sedi na krevetu. Kada su lekari počeli da mu pružaju pomoć, koju je on uporno odbijao, videli su da se čudno ponaša, a primetili su i sumnjive supstance na podu, pa su odlučili da pozovu policiju - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Modni kreator je ubrzo došao sebi, ali je i dalje odbijao da ga Hitna pomoć preveze u bolnicu. Policajci su na stolu pored kreveta na kome je ležao Kostić i u jednoj tacni pronašli manju količinu belog praha, najverovatnije kokaina. Takođe, na stolu je bila i bočica sa pipetom u kojoj je bilo oko 25 mililitara prozirne tečnosti, za koju se veruje da je GHB ili droga poznata pod uličnim imenima tečni ekstazi ili droga za silovanje.

Foto: Facebook

S obzirom na to da je bio kod prijatelja kada mu je pozlilo, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć i policija. Ukoliko bude utvrđeno da su i u njegovom stanu pronađeni kokain, ekstazi, GHB i amfetamin, protiv Kostića će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog posedovanja droge.

Autor: Pink.rs

#Darko Kostić

#Droga

#kreator

'