AKTUELNO

Pevačica nije mogla da prećuti kad je videla šta se sve o njoj piše na internetu.

Pevačica Dona Ares, koja se potpuno povukla iz javnosti otkad je u Danskoj počela da živi sa izabranikom Džavidom Ljubovcijem, u poslednje vreme je retko aktivna i na društvenim mrežama.

Ranije je objavljivala statuse u vezi sa bolešću protiv koje se bori, a onda je prestala da se oglašava sve dok nije procurela priča da je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Ovo nije prvi put da su je proglasili mrtvom, a neki od komentara na društvenim mrežama kada se ona oglasila bili su veoma maliciozni.

Mnogi su je osuđivali da bolest "koristi za sopstvenu promociju", pitali se kako toliko dugo boravi u Danskoj, u koju je otišla radi lečenja i slično, a ona nije mogla da ostane nema na ove kritike.

- I onda se vi čudite što se ne javljam na ovim mrežama?! Pa taj članak govori o tome kako moram da nastavim život bez muzike i muzičke karijere jer sam se nekako izborila za isti iako ga moram nastaviti živeti kao invalid - bez pet organa (e to je tek tabu i ovde, a pogotovo na Balkanu). Zovu me od jutros da me pitaju čitam li komentare. Ne čitam, ali sada sam bacila pogled. Pa zar u svemu tome vi nalazite za bitno jedino da li ja dolazim iz Hrvatske ili iz Bosne. Predlažem svim univerzitetima da uvedu ovaj naš mentalitet kao stručni predmet na izučavanje, ali najozbiljnije. Ili smo mi neki eksperiment? Idemo li dalje, napredujemo li, pobeđujemo li bolesti. Pa ljudi??? Uvek sam bila ponosna na činjenicu da ujedinjujem Balkan što pesmama, što drugim lepim ili manje lepim momentima, ali sa ovim nikako ne mogu da se složim! Da li vi ljudi vidite išta dalje od zastave i nacionalnog ponosa. Volim što sam živa. Ne želim da iko oseti patnju raka, a umesto da raspravljate o mom pasošu ili putovnici bolje pogledajte kako to Danska radi kada je rak u pitanju! Ovde imaju sve uslove, pa ipak imaju previsoku svest o raku, o pomaganju drugom i potpuno su ujedinjeni u tome nebitno odakle ko dolazi. To je ono što sam pokušala da radimo zajedno ali nije išlo, a nije i neće jer kod nas se nikad ne gleda na srž problema, nego na sve ono što je manje ili čak nikako vazno. Hvala svima koji mi pružaju podršku - napisala je pevačica.

V. T.

'