AKTUELNO

Kad je videla šta joj pišu, nije mogla da se obuzda.

Nives Celzijus je i preko zime objavljivala provotaktivne fotografije, a to joj se posebno osladilo sada kad je leto.

Zato svaki dan izbaci po nekoliko takvih, a jedna od njih, na kojoj je njeno poprsje i prvom planu, i pored koje je napisala samo "čekam kišu" izazvala je pored mora pozitivnih komenata i jedan negativan.

- Nisu tebi svi na broju. Jadna dečica kad malo odrastu pa postanu bolno svesni toga. Toliko si pametna, ovakvo predstavljanje ti ne treba. Koliko ni tvojoj deci. Malo manje sebe voli, a više njih - stoji u komentaru.

To je Nives iznerviralo, pa je odbrusila ženi koja ga je ispisala.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMILA GRUDI IZ SVAKOG UGLA! Starleta RASPAMETILA muškarce! (FOTO)

- Izvinjavam se, treba li da posetiti estetskog hirurga i da uklonim grudi da bih udovoljila tvojim moralnim kriterijumima i dokazala ljubav prema deci? Smatraš li da žene sa većim grudima ne smeju da nose kupaći kostim, a pogotovo ne u istom da prave selfije? To je opravdano samo ženama bez sisa ili? Ženama koje nemaju decu? Žene s grudima ne smeju da uživaju u letu? Žene s grudima moraju da se na 35 stepeni kuvaju pod tkaninom kao da nam nije dovoljno što se same po sebi više znojimo nego žene bez grudi? A što se moje dece tiče, ona su dovoljno velika, razumna i mudra da bi stigmatizovali različitosti - glasi njen odgovor.

Autor: V. T.

#Instagram

#Nives Celzijus

#Svađa

#grudi

'