AKTUELNO

Sofija je uspela da svojim nastupom probudi najskrivenije emocije članova žirija "Pinkovih zvezdica".

Posle Tatjane Savatić, članovima žirija "Pinkovih zvezdica" predstavila se dvanaestogodišnja devojčica iz Smedereva Sofija Đekić.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je za svoje večerašnje predstavljanje odabrala emotivnu baladu Milana Stankovića "Perje" kojom je uspela da opravda očekivanja žirija i dobije svih pet glasova. Poslednja u nizu svoju crvenu stolicu podigla je Goca Tržan, koja je objasnila zbog čega se dvoumila da li da glasa.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si tačno pevala, sve je bilo divno, osim što strofe nisi pevala kroz dah, nego kroz pun glas. To je bilo jednolično, a onda si "zakucala" kraj. Mislim da zaslužuješ pet, imaš bogat, divan glas. Vodi računa o strofama - objasnila je Goca, dok je njeno mišljenje podelila i Jelena Tomašević, a komplimente na račun njenog pevanja udelio joj je i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mnogo volim tvoju boju glasa i način pevanja, pevaš fenomenalno, to si nam mnogo pokazala. Eto, čist primer koliko malo dobre emocije može da promeni stvari na bolje u tvoju korist - rekao je Sergej i uputio joj savete zahvaljujući kojima će popraviti svoje buduće nastupe, a Sofija je s osmehom napustila scenu "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

'