AKTUELNO

Za članicu žirija "Pinkovih zvezdica" danas je veliki dan.

Najsrećniji dan za pevačicu Gocu Tržan definitivno je današnji kada je pre 10 godina postala mama devojčice Lene koju je rodila u braku sa Ivanom Marinkovićem.

Foto: E-Stock Kobra

Foto: Printscreen Facebook

Lena, koja danas puni 10 godina, kako njena mama kaže, dobar je đak i Tržanova je veoma ponosna na nju. A koliko su njih dve povezane, potvrđuje i činjenica da Goca često objavljuje fotografije sa svojom ćerkom i ostavlja emotivne izjave ispod istih.

Ovoga puta, Goca je uspela ve da dirne sve porukom koju je ostavila ispod fotografije na kojoj su Lena i ona zagrljene na krevetu:

- Danas puni 10 godina, a sećam se tako jasno svakog trenutka njenog rođenja. Najviše volim da se budim ovako, dok joj još treba moja blizina. Raste brzo i duša me boli što će tako brzo da odraste, sve mislim malo nam je vremena da budemo zajedno ovako zagrljene. Želim ti da budeš u svemu bolja, srećnija i pametnija od mene. A ja sam tu da ti budem podrška kad je najgore i da se ponosim kad je najbolje. Voli te tvoja mama. Srećan ti rođendan - napisala je Goca svojoj ćerki.

Autor: D. P.

#Goca Tržan

'